engineer82 (11-04-2008), erel60 (11-06-2008), hasson (09-05-2008), hsnylmz (13-02-2009), mirek (09-04-2009), SERDAR ŞIK (19-07-2008), tuncay_66 (10-07-2008)
Bir arkadaşımız daha önce vermişti NPI.pro dosyasını, fakat silinmiş. Tekrar güncelleyeyim dedim.
Profil.pro ve NPI.pro ya ek olarak tüm profillerin Autocad kesit çizimleri de ekte...
İyi Çalışmalar...
Şifre : www.yapisal.net
ÖNEMLİ NOT : Yukarıdakilere ek olarak excel'de hazırlanmış profil özellikleri tabloları da eklenmiştir.
Konu Raphsody tarafından (08-01-2009 Saat 13:16 ) değiştirilmiştir. Sebep: Dosya Yenileme
Mühendis : Ulum-i riyaziyeden, ecsamın eşkalinden ve mesafelerin ölçülmesiyle her nev’i ebniye ve sairenin sureti tertib ve tesisi ile memur alim...
Sözde Ermeni Soykırımı Yasa Tasarısına Tepki için Güzel Fikirleriniz Gerekiyor
![]()
Önerilerinizi Paylaşın
![]()
engineer82 (11-04-2008), erel60 (11-06-2008), hasson (09-05-2008), hsnylmz (13-02-2009), mirek (09-04-2009), SERDAR ŞIK (19-07-2008), tuncay_66 (10-07-2008)
ben mi göremiyorum ek yok mu![]()
ben de göremiyorum eki,,,,,,,,bence ek yok![]()
Nası utanıyoruuumm...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Reziiiil...
Özür dilerim arkadaşlar... Link yukarıda...
Mühendis : Ulum-i riyaziyeden, ecsamın eşkalinden ve mesafelerin ölçülmesiyle her nev’i ebniye ve sairenin sureti tertib ve tesisi ile memur alim...
![]()
Önerilerinizi Paylaşın
![]()
eline sağlık
teşekkürler
Öncelikle teşekkür ederim dosyalara ama bu .pro dosyalarını biz nasıl düzenleriz. Çok uzun değilse bi söleyebilir misin? Ben wordde vs. açamıyorumda.Raphsody Nickli Üyeden Alıntı
Tabii ki... Modelini yaptıktan sonra atayacağın kesitlerde İmport Wide flange komutunu kullanırsan senden bu .pro dosyalarının yerini ister. Orada bu dosyalarının yerini bilgisayara gösterirsen, otomatik olarak listeyi önüne getirir. O listede profillerin hepsini seçer, ok dersen, seçim yapabileceğin profil listesine (birimlerine göre) getirecektir. Gerisi de normal kesit atama prosedürü...sarıaslan Nickli Üyeden Alıntı
Umarım yeterlidir. İyi çalışmalar...
![]()
Önerilerinizi Paylaşın
![]()
Allah razı olsun diyelim Ramazan duamız olsun sana.
Amin. Ecmaiyn...tevekkül Nickli Üyeden Alıntı
![]()
Önerilerinizi Paylaşın
![]()
valla çok güzel anlatmışsın ağzına sağlıkta benim sormak istediğim bu değildi.. anlatamamışım galiba. Ben .pro dosyasını ben nasıl oluştururum veya içini nasıl düzenlerim demek istemiştim.Raphsody Nickli Üyeden Alıntı
(Bu arada sorduğum 4 soruyada sen cevap vermişin çok saol ama yakında soru soramayacam valla, çok yük oldum sana)
Paylaş