saple aynı soruyu değişik versiyonlarla yapıyorsak ve sonuç aynı değeri veriyorsa yasal olmayan versiyonun doğru sonuç verdiği çıkar
benim kilerde hep aynı sonuç v10 dahil![]()
saple aynı soruyu değişik versiyonlarla yapıyorsak ve sonuç aynı değeri veriyorsa yasal olmayan versiyonun doğru sonuç verdiği çıkar
benim kilerde hep aynı sonuç v10 dahil![]()
v 10.1.0 den önceki sürümlerde bazı konularda ciddi değişiklikler yapılmış dikkatli olun lütfen v10 kullanırken
V10 da kullanım kolaylığı bakımından da oldukça güzel değişiklikler var sadece shell elaman mesh seçenekleri için bile v10 kullanılabilir ancak V10 da ben de çok fazla sorun yaşadım o yüzden V9 a geri döndüm.
10 versiyonu için konuşuyorum.37 MB lık orjinal exe dosyasını 5 MB lık crack.li dosya ile değştirirseniz nasıl bir güvenirlikten bahsedebilirsiniz ki?
Bir kodun ufak derlenmesiyle büyük derlenmesi arasında bir fark olmaz. aynı işi yapan iki farklı exe birbirinden 10 kat farklı boyutlarda derlenebilir, ama tabiki crack yazılım kullanmak hiç bir zaman güvenilir olamaz
SAP2000 ile ilgili daha ayrıntılı bilgi için, [Yalnızca üyeler linkleri görebilir. ]
Yada tolaeransını bildiğin ölçüde merge yaparsan... Elemanları belli bir toleransla düğüm noktalarından birleştirir...
bazı mühendis arkadaşlar sap 2000 kullanırken tecrübelerle doğrulara ulaşılacağını söylüyorlar, aslında çok da haklılar.bende yeni yeni bu programı kullanmaya başladım.benim isteğim içimizdeki tecrübeli mühendislerin yada başından olay geçmiş kişilerin bu tecrübelerini aktarması.mesela bir sistemi çözerken herkesin farkedemeyeceği bir uygulama hatası farkettiler, bu durumu hemen açılacak bir başlık altında yazıp ilerde diğer arkadaşların bu hataya düşmemeleri için durumu izah edip doğrusunu yazsınlar.mesela; ben şöyle yaptım ama dikkat edin böyle alacakmış, şurayı gözden kaçırmayın, bunu daha farklı çözebilirsiniz, vs. gibi. sap2000 başlığı altında biri sorduğu zaman cevap yazılıyor, ama özel bir başlık açarsak herkes tecrübelerini aktarır.şimdi diceksiniz sen nie yazmıonben okadar anlamıyorum.
![]()
Arkadaşlar bende şöyle bişey yaşamıştım aklınızda bulunsun, bir kaç ay önce bir çelik proje ile uğraşıyorduk sistemi V10 da modellledik yaklaşık 1400 düğümlü bir modeldi sonra o sıralar - ne yazıkki, üzülerek söylüyorum - (kırık)v11 elimize geçti, kurduk biraz inceledik, v10 altında yedeklemeyi ihmal etmişiz sistemi v11 de açıp çalışmamıza v11 de devam ettik daha sonra ne olur ne olmaz diye v11 de yedekledik sonra çalışırken orjinal dosya bizden kaynaklanan bir kullanım hatasıyla kullanılamaz hale geldi işi ilginç yanı yedeklediğimiz v11 dosyasını daha sonra v11 bir türlü açmadı ne denediysek olmadı yani çalışmamızın bir kısmını bir daha yapmak zorunda kaldık. Sorun elimize geçen v11 in kırık olmasından mı kaynaklandı yoksa bizim kullanım hatalarımızdan mı kaynaklandı anlamadım.
Paylaş