pekala Raphsody senin tablolarınla diğer arkadaşın eklediği tablolar arasında bir uyumsuzluk varmı bizlere belirtebilirmisin?
En kısa zamanda tabloların taranmış hallerini ekleyeceğim inşallah... Yada oturup yapabilirsem excel tablolarını...
Mühendis : Ulum-i riyaziyeden, ecsamın eşkalinden ve mesafelerin ölçülmesiyle her nev’i ebniye ve sairenin sureti tertib ve tesisi ile memur alim...
Sözde Ermeni Soykırımı Yasa Tasarısına Tepki için Güzel Fikirleriniz Gerekiyor
![]()
Önerilerinizi Paylaşın
![]()
pekala Raphsody senin tablolarınla diğer arkadaşın eklediği tablolar arasında bir uyumsuzluk varmı bizlere belirtebilirmisin?
NPI petek kiriş sap 2000 girdilerini arkadaşımdan aldım ve excel formatına yazdım.Ben hesaplamadım.B ve H değerleri; B değeri petek kirişin üst ve alt başılk genişliğidir,H değeri Petek kirişin yüksekliğidir. Tablodaki değerleri sap 2000 e girerken ton/m olarak gireceksiniz.
Konu jameyka tarafından (05-03-2007 Saat 09:16 ) değiştirilmiştir.
Aynı... Bi fark yok... tek fark IPE peteklerin değerleri de var bende...
İyi oldu bu... Taramaları sadece IPE ile sınırlı tutabileceğim...
Mühendis : Ulum-i riyaziyeden, ecsamın eşkalinden ve mesafelerin ölçülmesiyle her nev’i ebniye ve sairenin sureti tertib ve tesisi ile memur alim...
![]()
Önerilerinizi Paylaşın
![]()
anlıyorum Raphsody söylediğini dikkate alacağım sende bir an önce ekle istersen![]()
Büro açıyorum... Telaşem var biraz da... Onun için bu gecikme... Kusura bakmayın...
![]()
Önerilerinizi Paylaşın
![]()
link yenileyebilirmisiniz
sap2000 v11.04 kullanıyorum,
260/390 petek kiriş yapmak istiyorum
, add general diye bi sekme yok ama define da add section var orda steel joist diye bi bölüm var oradan mı eklemem gerek
burda unit mass ve i33 degerleri belli ama diğer degerleri ne girmem gerek bilmiyorum
yardımcı olabilirmisiniz
tşk
Konu benci7 tarafından (09-01-2008 Saat 20:42 ) değiştirilmiştir.
petek kirişlerin tablosu olan arkadaslar link verebilirlermi
Paylaş