![]() |
|
||
|
|||||||
Konu : Orion Bina Tasarım Sistemi Tanıtım Filmleri |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) | ||
|
Paylaşımcı Üye
|
Arkadaşla merhaba, Sanırım sitede daha önceden yayınlamadı bu filmler, hepsi avi formatında, işinize yarayacağına eminim, programın sitesinden de ulaşmanız mümkün, ben hepsini bir araya toplayıp upload ettim, yaklaşık 33MB, kolay gelsin... Link; [Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için TIKLAYIN...] Saygılarımla...
| ||
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Üye
|
Ben de demo tanıtım filmlerini ayrı ayrı upload ettim. Linkler aşağıda:
[Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için TIKLAYIN...] [Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için TIKLAYIN...] [Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için TIKLAYIN...] [Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için TIKLAYIN...] [Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için TIKLAYIN...] [Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için TIKLAYIN...] [Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için TIKLAYIN...] [Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için TIKLAYIN...] [Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için TIKLAYIN...] [Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için TIKLAYIN...] [Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için TIKLAYIN...] [Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için TIKLAYIN...] [Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için TIKLAYIN...] [Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için TIKLAYIN...] [Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için TIKLAYIN...] [Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için TIKLAYIN...] [Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için TIKLAYIN...] [Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için TIKLAYIN...] Ayrıca [Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için TIKLAYIN...] adresinden de indirilebiliyor. |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Üye
|
Probina Tanıtım Filmleri...Versiyon 14
Probina Tanıtım Filmleri...Versiyon 14
1-) Probina Orion Versiyon 14 ile Tekil Temel Çözümü 2-) Probina Orion Versiyon 14 ile Sürekli Temel Çözümü 3-) Probina Orion Versiyon 14 ile Sonlu Eleman Döşeme Çözümü 4-) Probina Orion Versiyon 14 ile Mantar Döşeme Tanımlanması 5-) Probina Orion Versiyon 14 Kolonlar 6-) Probina Orion Versiyon 14 Kirişsiz Radye Temel 7-) Probina Orion Versiyon 14 Kirişli Radye Tanımlanması 8-) Probina Orion Versiyon 14 Kirişlerin Tanımlanması 9-) Probina Orion Versiyon 14 ile Kiriş Yüklerinin Düzenlenmesi 10-) Probina Orion Versiyon 14 ile Kat Türetilmesi 11-) Probina Orion Versiyon 14 Düzlem Tanımlanması 12-) Probina Versiyon 14 ile Doseme Girilmesi 13-) Probina Orion Versiyon 14 Analiz Sonrası Kontrolleri 14-) Probina Orion Versiyon 14 Analiz 15-) Probina Orion Versiyon 14 Aks Girilmesi 16-) Probina Orion Versiyon 14 Aks Girilmesi(Başka Bir Yöntem) 17-) Probina Orion versiyon 14 Aks Girilmesi(Başka Bir Yöntem) 18-) Probina Orion Versiyon 14 Aks Girilmesi(Başka Bir Yöntem) Konu Volkan Donbaloğlu tarafından (08-03-2008 Saat 20:03 ) değiştirilmiştir. Sebep: videolar mesaja ilişkilendirildi |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Üye
|
Arkadaşlar probinanın tanıtım filmlerini bi de video.google.com adresine koydum. Probina diye arama yaptıınızda çıkıyor zaten. Umarım en yakın zamanda kullanılabilir bir demo da çıkar.
[Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için TIKLAYIN...] [Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için TIKLAYIN...] [Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için TIKLAYIN...] [Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için TIKLAYIN...] [Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için TIKLAYIN...] [Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için TIKLAYIN...] [Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için TIKLAYIN...] [Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için TIKLAYIN...] [Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için TIKLAYIN...] [Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için TIKLAYIN...] [Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için TIKLAYIN...] [Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için TIKLAYIN...] [Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için TIKLAYIN...] [Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için TIKLAYIN...] [Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için TIKLAYIN...] [Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için TIKLAYIN...] |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) | |
|
Konu Yöneticisi
|
Alıntı:
İyi çalışmalar... | |
|