![]() |
|
||
|
|||||||
Konu : Probinanın yeni sürümü nezaman çıkacak? |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) | ||
|
Katılımcı Üye
|
Probinanın yeni sürümü nezaman çıkacak?
Konu başlığındanda anlaşılacağı üzere probinabinın yeni sürümünü başka konu başlıkları altında belirttiğimiz yeniliklerle bekliyoruz. Ancak zaman zaman hayal kırıklığına uğruyoruz. Sorularımıza probina tarafından verilmeyen cevaplar,kendi internet sitelerini bile daha güncelleyememiş bir probina hakkında diyecek birşey bulamıyorum. Iyi günler.... | ||
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Üye
|
Arkadaşlar Prota Tarafından Bana Gönderilen Bayram Tebriği size bir fikir verir umarım.
Uzun zamandır çalışmalarını sürdürdüğümüz ve merakla beklenen Probina Orion paketinin yeni sürümü Versiyon 15.1 için artık geriye doğru saydığımızı bildirmekten mutluluk duyuyoruz. Her yeni sürümümüzde olduğu gibi v15.1 de, sizlerin katkılarıyla derlediğimiz, çok yararlı bulacağınız, performansınızı daha da artıracak yenilikler ve düzenlemelerle donatılmış olarak karşınıza geliyor. Önümüzdeki bir ay gibi kısa bir sürenin sonunda Probina Orion Versiyon 15.1 sürümünü gerçekleştirmiş olacağız. "Güvenli Yapı", "Anlaşılabilir Hesap ve Model" ve "Kolay Kullanım" kavramlarından ödün vermeden, mühendisin program içerisinde en az hata yapmasını sağlayacak başka hiçbir programda bulunmayan yeni önlemleri de hayata geçirdik. Bu çalışmalara paralel olarak programdaki önemli eksikleri de gidermeye çalıştık; bunu yaparken geleceğe yönelik vizyonu da oluşturduk ve önemli altyapı değişiklikleri gerçekleştirdik. Sonuçta önceki versiyonlarından çok daha güçlü bir Probina Orion ortaya çıktı. Kullanıcılarımızın bizden beklediklerinin farkındayız. Bunları gerçekleştirmeye odaklanmış istekli ve bilgili bir ekibimiz, inancımız, deneyimimiz ve gücümüz bulunmaktadır. Bildiğiniz gibi Probina Orion, Türkiye'de 14 yazılımcı ve inşaat mühendisi, yurt dışında CSC (UK) Ltd. ekibinde 8 inşaat mühendisi tarafından geliştirilmektedir. Geldiğimiz bu noktada yurt dışındaki kullanıcı sayısı yurt içindeki kullanıcı sayımızın yarısına ulaşmıştır. Bu yönüyle Probina Orion, Türkiye'nin dışarıya ihraç ettiği önemli bir teknolojidir. Sürüm tarihi yaklaştıkça sizlere daha detaylı bilgilendirme mesajları ile ulaşmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle kurban bayramının size ve ailenize mutluluk getirmesini dileriz. Saygılarımızla, Mustafa Tümer TAN Probina Orion Ürün Yöneticisi |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |
|
Yeni Üye
|
Alıntı:
Ben IDE STATIK kullanan bir Ins Muh. olarak Probinayi hep merak etmisimdir.Hic inceleme firsatim olmadi,2 yil buro isleri yapdikadan sonra kendimi santiyede buldum 8 yil oldu yurt disindayim. Sizden domo cd istesem gonderebilirmisiniz? | |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Üye
|
Probinada malesef demo program olayı yok arkadaşım ama bu program anlatımını [Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için TIKLAYIN...] den isteyebilirsin . Yukarıdaki metin bana gelen mailden alıntı.
|
|
|
|
| The Following User Says Thank You to ft81 For This Useful Post: | moose (08-12-2008) |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|