+ Konu Cevaplama Paneli
Sayfa 3 Toplam 3 Sayfadan
BirinciBirinci 1 2 3
21 den 28´e kadar. Toplam 28 Sayfa bulundu

Konu: STA4-CAD Proje Havuzu Bölümü

Yeni Üye
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Thanks
    0

Alıntı karkar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    inşaat mühendisliği öğrencisiyim sta4cad hakkında bilgi almak için foruma üye oldum.gerçekten cok güzel kaliteli bir forum.ancak yukarıdaki yazıyı okuyunca; bir şeyi belirtmeden geçemedim .yazıyı yazan mühendis,yada imo başkanı her kim ise üşenmemiş saymış dökmüş tamamen art niyetli bir yazı yazmış, daha önceleri 100 binlerce üyeli forumlarda aktif olarak bulunmuş biri olarak bu tür yazıları yazanları çok iyi anlıyorum.bir şeyi bilenler yada bildiklerini sananlar mutlaka bunu ortaya koymaya niyetliler. foruma gelirler,özellikle admin yada modların hatalArını gördükleri anda,hemen BİLGİLERİNİ ortaya koyarlar,bu BİLGİLERİ yazmalarının ne kendilerine ne de forum üyelerine bir katkısı bulunur.sadece forum yetkilisi küçük düşürülmeye çalışılmıştır okadar.zaten bu kişiler, çok çoğu 10-15 mesaj atıp forumdan kaybolur.
    Bilgilerinizi faydalı işlerde kullanmanız ve sabırlı olmanız dileğiyle
    saygılar.
    yazinin icerigini anlayabilecek kadar buyumedin daha amac uzum yemek burda tum yazilanlari ve verilen cevaplari iyi okusaydin bunu yazmazdin
    art niyetle yazilan bir yazi degildir yazi once soru sorulmustur bu proje onay aldimi diye yoksa burdaki ogrenci veya yeterli duzeyde olmayanlar icin ornek mi diye ama cevap yerine yanlis gordugum zemin emniyet gerilmesine cevap yazan baska bir arkadasa tesekkur butonuna basarak kendimi alay edilmis gibi hissedince yazilmis bir yazidir ne oda baskaniyim nede denetciyim bende serbest calisan bir muhendisim vede isimdede sn boza kadar omasada basariliyimdir
    forum yetkilisini kucuk dusurmek amac asla olamaz
    amac tartisarak dogruyu bulmaktir
    yazdiklarim normal uygulamaya verilecek bir projede olmasi gerekenleri yazdim. ha benim yanlisim varsa syn boza duzeltir dogrusunu yazar
    bilmedigin tanimadigin kisiler hakkinda yorum yaparken daha dikkatli olmani oneririm madem ogrencisin ogrenmene devam et
    saygilarimla
    saygim size degil okuyanlaradir
    syn boza kusura bakmayin yaziyi gorunce cevap verme ihtiyaci duydum

Onursal Üye boza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Thanks
    37
    Problem değil mersel,

Amaç sevgi ve dostluk olmalı!

Şuan tatildeyim foruma pek sık giremiyorum kusura bakmayın!
    Saygılarımla.

BOZA
    civil engineer

www.dilmermuhendislik.com

**** RELOADED TEAM ****

Yeni Üye
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Thanks
    0
    bende 15 yaşıma kadar benden küçüklere "anlayamayacak kadar küçüksün diyordum" artık demiyorum.

öğrenme hayat boyu devam eder,ve ben de öğreniyorum.
    ama kullandığım programları ve programlama dillerini yazsaydım öğrenmeye,bir çok "ben iyiyim" diyen mühendisten daha az ihtiyacım olduğunu anlardınız.

saygilarimla

Yeni Üye
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Thanks
    0
    Alıntı karkar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende 15 yaşıma kadar benden küçüklere "anlayamayacak kadar küçüksün diyordum" artık demiyorum.

öğrenme hayat boyu devam eder,ve ben de öğreniyorum.
    ama kullandığım programları ve programlama dillerini yazsaydım öğrenmeye,bir çok "ben iyiyim" diyen mühendisten daha az ihtiyacım olduğunu anlardınız.

saygilarimla
    bilgisayari programlari iyi bilmek iyi bir statikci (once okulunu bitireceksin piyasaya cikacaksin 20 sene dirsek curuteceksin ) oldugun anlamina gelmez
    syn boza ile aramizdaki problemi biz aramizda halletmistik zaten.
    .............................................
    uzun sure once yazinizi okudum cvp vermedim bu gece nedense bir cvp vereyim dedim
    syn modu korumak sizemi kaldi buranin bodu o begenmezse yasaklar atar siteden benimde uye oldugum bir cok forum var hakkaniyet disi bir yazi oldugu zaman mod gerekeni yapar foruma giremezsiniz bir daha bu kadar basit olay demekki ortada oyle bir durum yok
    konuyuda kapatin hakkimda yazi yazmayin cvp vermek durumunda birakmayin beni

bu arada syn boza nin modlugunu almislar neyse saglik olsun herkese bu kadar yardim eden kisiye kidemli modluk yakisiyordu
    Konu Yapı Mühendisi tarafından (14-07-2007 Saat 22:39 ) değiştirilmiştir.

Yeni Üye
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Thanks
    0
    STA4CAD te döner merdivenin modellenmesini gösteren ayrintili bir tutorial dosyasi ariyorum. Yardimci olursaniz sevinirim.
    selamlar

Yeni Üye
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Thanks
    0
    link çalışıyor

Yeni Üye
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Thanks
    0
    herkese slmlar kolay gelsın arkadaslar.sımdı ben sta4cad yanının analızını yaptırıyorum, ancak derpem raporunda A1 duzensızlıgı var dıyor.nasıl cozumleyebılırım?herkese saygılar benden

Yeni Üye
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Thanks
    0

teşekkür ederim video için..

+ Konu Cevaplama Paneli