![]() |
|
||
|
|||||||
Konu : STA4-CAD Proje Havuzu Bölümü |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#13 (permalink) |
|
Yeni Üye
|
sayın BOZA ,anladığım kadarıyla siz bu işi en iyi bilenlerdensiniz.rica etsem benim soruma da cevap verebilirmisiniz..sta4 almayı düşünüyorum,acaba çelik yapılar konusunda (tek veya ıkı katlı çelik yapılar) program işe yarıyormu gerçekten..çizim yapmadığını biliyorum ama hesabı tam anlamıyla yapıyormu?
yetersiz ise sizce çelikpro3 mü alayım yoksa çatıcat mi. bilgilendirirseniz çok sevinirim .genç mühendislere yardımlarınızdan dolayı teşekkür ederim. |
|
|
|
|
|
#14 (permalink) | |
|
Onursal Üye
|
Alıntı:
SAT4-3D çelik yapı analiz ekranı görüntüsü aşağıdaki gibidir. [Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için TIKLAYIN...] Saygılarımla.
|
|
|
#16 (permalink) | |
|
Onursal Üye
|
Alıntı:
Sagılarımla.
|
|
|
#18 (permalink) |
|
Üye
|
SN BOZA yolladığınız proje için teşekkür ederim ama bendemi bi hata var bilmiyorum ama proje atucad dosyası bunu ben sta da nasıl açacam?
Sta da kiriş açılımlarında demir uçlarını neden yamuk çiziyor ? Sta da bir türlü bodrum kat çizemedim - kot veriyom kot hatalı diyor aplikasyon kot farkı giriyom o zaman tamam ama bodruma kiriş çizecem kirişide bodrumun en altına atıyor ( -1,8 de kot veriyom bodruma kirişide -1.8 de çiziyor ) basit bir bodrumlu yapı yapamadım bir türlü yardımcı olurmusunuz Sta dan autocad e çizimleri nasıl aktaracam? Sta v12 kırık var bende incelemek için beğenirsem satın alacam sta ide arasında kaldım siz hangisini tercih edersiniz? |
|
|
|
|
|
#19 (permalink) | |
|
Onursal Üye
|
Alıntı:
|
|
|
#20 (permalink) | |
|
Yeni Üye
|
Alıntı:
Bilgilerinizi faydalı işlerde kullanmanız ve sabırlı olmanız dileğiyle saygılar. | |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|