+ Konu Cevaplama Paneli
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 3 ve 3

Konu: Sta4Cad ile projeciliğe giriş

Yeni Üye
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Thanks
    1

Sta4Cad ile projeciliğe giriş

Merhabalar.
    6 yıllık inşaat mühendisi olarak özel sektörde çalışıyorum. Yapı denetimden taahhüt işlerine kadar değişik alanlarda bulundum. Daha önce Sta4Cad kursu da aldım fakat uygulamaya dönük çalışamadığım için takdir edersiniz ki kendimi fazla geliştiremedim. Bu konuda, haftasonları ve akşamları, işimden fırsat buldukça sta4cad üzerinde çalışmak ve kendimi geliştirmek istiyorum. Bununda kurslar ile olamayacağı malum. Ankara ili içerisinde yardımcı olabilecek proje bürosu yada bireysel çalışan mühendis meslektaşlarım varsa, elinizdeki yapılmış veya yapılacak projelerin paylaşılması yolu ile kendimde eşzamanlı çalışıp uygulama projesiyle karşılaştırmak suretiyle yardımcı olurlarsa müteşekkir olurum.
    Not: Bu hususta maddi olarak ta karşılık verebilirim

Saygılarımla.
    Murat YİĞİT

Deneyimli Üye
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Thanks
    12
    Alıntı eudimonia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhabalar.
    6 yıllık inşaat mühendisi olarak özel sektörde çalışıyorum. Yapı denetimden taahhüt işlerine kadar değişik alanlarda bulundum. Daha önce Sta4Cad kursu da aldım fakat uygulamaya dönük çalışamadığım için takdir edersiniz ki kendimi fazla geliştiremedim. Bu konuda, haftasonları ve akşamları, işimden fırsat buldukça sta4cad üzerinde çalışmak ve kendimi geliştirmek istiyorum. Bununda kurslar ile olamayacağı malum. Ankara ili içerisinde yardımcı olabilecek proje bürosu yada bireysel çalışan mühendis meslektaşlarım varsa, elinizdeki yapılmış veya yapılacak projelerin paylaşılması yolu ile kendimde eşzamanlı çalışıp uygulama projesiyle karşılaştırmak suretiyle yardımcı olurlarsa müteşekkir olurum.
    Not: Bu hususta maddi olarak ta karşılık verebilirim

Saygılarımla.
    Murat YİĞİT
    Öncelikle kendini Yapı statiği ,Betonarme ve mukavemet konularında geliştirmeni öneririm.Ama bu konulara hakimsen ve sadece yazılım ögrenmek niyetindeysen diyecegim birşey yok...
    kolay gelsin.

Ahmet ÇELİKKOLLU
    İnşaat Mühendisi
    celikkollu@mynet.com
    ESKİŞEHİR

Yeni Üye
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Thanks
    1

Ahmet Bey yorumunuz için teşekkür ederim. Zaten şu anda yapmakta olduğum işte tam bu yönde. Programda veri girişinin dışında verilerinin yorumlanmasının çok daha ehemmiyet taşıdığının farkındayım. İlginize tekrar teşekkür ederim.

+ Konu Cevaplama Paneli