![]() |
|
||
|
|||||||
Konu : STA4CAD V12.1 Güncellemeleri hk. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) | ||
|
Paylaşımcı Üye
|
STA4CAD V12.1 Güncellemeleri hk.
Merhaba arkadaşlar. Bilgisayarıma dün format attığım için Sta programını yeniden cd'den yükledim. Yalnız V13 çıktığı için V12.1'in güncellenmesine müsade edilmiyor. Gerçi daha önceden duyurulmuştu ama ben bu duyuruyu "bundan sonra yeni güncelleştirme çıkarılmayacak" gibi anladığım için format atmadan önce güncelleştirme yedeği almayı ihmal ettim. ![]() Elinde son yayınlanan güncelleştirme yedekleri olan varsa bana gönderebilirler mi? yada internete upload edip herkesin istifadesine sunabilirler mi? Saygılarımla.. | ||
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | |
|
Uzman Üye
![]()
|
Alıntı:
Saygılarımla...
Tesekkur etmek için "tesekkur et" butonunu kullanalım.Forumda mesaj kirliligi olusturmayalım daha kullanılır bir forum için butonu kullanalım... Yapı Mühendisliği, kesin olarak belirlenemeyen yükler etkisinde, özellikleri ancak tahmin edilebilen malzemeler kullanılarak, sadece yaklaşık olarak analiz edilebilen gerçek yapılar yapma sanatıdır. Edward L. Wilson ![]()
Konu M.Kemal VARCIN tarafından (01-01-2009 Saat 16:48 ) değiştirilmiştir. | |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to M.Kemal VARCIN For This Useful Post: | nirengi (01-01-2009) |
|
|
#3 (permalink) |
|
Uzman Üye
![]()
|
Bugun deme sebebin internette bir problemin olmasıydı.Upload tamamlandı.Asagıdaki adresten indirebilirsiniz:
[Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için TIKLAYIN...] Son güncelleme tarihi: 16.12.2008 Saygılarımla... İyi Çalışmalar..
Tesekkur etmek için "tesekkur et" butonunu kullanalım.Forumda mesaj kirliligi olusturmayalım daha kullanılır bir forum için butonu kullanalım... Yapı Mühendisliği, kesin olarak belirlenemeyen yükler etkisinde, özellikleri ancak tahmin edilebilen malzemeler kullanılarak, sadece yaklaşık olarak analiz edilebilen gerçek yapılar yapma sanatıdır. Edward L. Wilson ![]()
|
|
|
|
| The Following 8 Users Say Thank You to M.Kemal VARCIN For This Useful Post: | Ç.ÇALIK (02-01-2009), erkanaygoren (01-01-2009), filinte (27-05-2009), karaden (02-01-2009), mumcux (13-04-2009), nirengi (02-01-2009), sivil (03-01-2009), Y.Yıldırım (02-01-2009) |
|
|
#4 (permalink) |
|
Katılımcı Üye
|
V12.1 son hal
Sitede programın son hali mevcut.
Direkt oradan alabilirsin. [Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için TIKLAYIN...] Saygılarımla. Kolay gelsin |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to Yahya For This Useful Post: | Y.Yıldırım (02-01-2009) |
|
|
#6 (permalink) | |
|
Uzman Üye
![]()
|
Alıntı:
Bence orjinalini alarak kendine de iş yaptıgın kişilerede haksızlık etmiş olmazsın... Saygılarımla... İyi Çalışmalar...
| |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Paylaşımcı Üye
![]()
|
Merhaba;
Konuyla ilgisi olması nedeniyle belirtmek istedim; Bugün STA4 yetkilileri ile konuştum. V13'ün içinde bayağı bir miktarda güvenlik paketlerinin olduğunu, kırık versiyonlarında hatalı sonuçlar vereceğini söylediler. İyi çalışmalar dilerim. Not: Güncel fiyatı 5.000 TL (peşin) [5.400 TL / 4 taksit] . Konu Haluk_ tarafından (14-04-2009 Saat 21:38 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#10 (permalink) | |
|
Konu Yöneticisi
|
Alıntı:
| |
|