![]() |
|
||
|
|||||||
Konu : sta4cadv12 çizimleri dwg formatında kaydetme |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) | ||
|
Yeni Üye
|
sta4cadv12 çizimleri dwg formatında kaydetme
arkadaşlar çizim menüsünden kiriş detay çizimleri kısmından projeyi dwg olarak kaydedemiyorum dwg çizimleri açılır gibi olup kapanıyor sta4 cad ten elde ettiğim kolon kiriş döşeme donatı çizimlerini nasıl alabilirim yardımlarınızı bekliyorum......saygılar | ||
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Onursal Üye
|
Yazılımınızı update edin!
|
|
#5 (permalink) |
|
Onursal Üye
|
Autocade çektiğiniz dosya cm boyutlarda 1/5000 oranında küçük gelir. Programınızı update edin, normal şartlarda dwg çizim alamama gibi bir durum söz konusu olamaz!
|
|
#7 (permalink) |
|
Katılımcı Üye
|
ben stada denemedim sanırım yoktu ama ben aoutocadde yapıyorum kalem kalınlıklarını kolay gelsin
|
|
|
|
|
#8 (permalink) | |
|
Onursal Üye
|
Alıntı:
Kalem kalınlıklarını autocadde vermen daha mantıklıdır. Bununla ilgili bir örnek dwg koyayım 1-2 gün sonra sayfaya.
|
|
#10 (permalink) |
|
Üye
|
AutoCad de bir kalem dosyası oluşturup çıktı alırken bu kalem dosyasını seçebilirsin yani her çizim için tek tek çizgi kalınlıklarını düzenlemene gerek yok. AutoCad deki mevcut kalem dosyalarına File>Plot Style Manager dan ulaşabilirsin. Yeni bir kalem dosyası yapmak için ise şöyle bir yol izleyebilirsin; Plot yazıp çıktı ekranına ulaş burada genelde formu sağ üst köşesinde bulunan Plot Style Table dan bir kalem dosyası seç ve edit tuşuna bas. Açılan pencerede hangi renki hangi kalınlıkta istiyorsan düzenle daha sonra Save As tuşu ile yeni bir kalem dosyası oluştur.
iyi çalışmalar Levent Özberk İnş. Yük. Müh. istinatduvari.com |
|
|
| The Following User Says Thank You to lozberk For This Useful Post: | kucukertan (11-12-2008) |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|