ankarada olsaydın sorununu cozerdik.
İYİ GÜNLER insaat forumu sitesindeki iİLGİNİZE itafen bir sorum olacaktı.
YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ 3.SINIF ÖĞRENCİSİYİM(bitti);STA4 CAD İ UYGULAMALI OLARAK ANLATABİLECEK BİRİNE İHTİYACIM VAR,TAHMİNİMCE HERHANGİ BİR haftasonu YETERLİ OLACIĞINI DÜŞÜNÜYORUM..GERÇEK MİMARİ BİR PROJE ÜZERİNDEN STATİK HESABIN YAPILIŞINA DAİR EN AZINDAN BİR PROJE ÇÖZECEK BİR TECRÜBEYE İHTİYACIM VAR.BANA YARDIMCI OLMAYI DÜŞÜNÜRMÜSÜNÜZ ACABA..YAPTIĞINIZIN KARŞILIĞININ DA OLACAĞINI BİLEREK,MAKUL BİR ÇÖZÜMDE ANLAŞABİLECEĞİMİZİ ÜMİT EDİYORUM...
HAFTANIN BELİRLİ GÜNLERİ,ÜCRET ALMAKSIZIN ÇALIŞABİLECEĞİM BİR BÜRO DA OLABİLİR..BİLGİLENDİRİSENİZ ÇOK MEMNUN OLURUM
mail atarsanız hemen dönebilirim... SAYGILAR msprojecter@hotmail.com
ankarada olsaydın sorununu cozerdik.
ben ankaradayım ve öğrenmek istiyorum...![]()
Ankarada birkaç tane kurs veren yer var diye biliyorum. Birincisi meridyen ikincisi tütev üçüncüsü mimtek .... Buralarda öğrenebilirsin. Ama esasıyla program öğrenmek değil, hesap yapabilmek, proje tasarlayabilmek önemli olandır. Buda uygulama ile olur. (en ucuzu tutev diye de ekleyim)
benim ankarada statik proje burom var. isterseniz yardım edebilirim... tel: 0 542 577 19 17
aradaşlart bende öğrenmek istiorum..eskişehir osmangazi universitesi son sınıf öğrencisiyim..eğer eskişehir de böyle bir imkan varsa ve bana dönebilirseniz sevinirm....şimdiden teşekkür ederim...(bu programı öğrenmeden mezun olmak istemiorum açıkcası) :/
ben konyadayım sta4cad ı nasıl öğrenebilirim.birde bu programı çalışmak için nerden bulabilirim?
http://www.sta.com.tr/cdistek.htm bu adresteki formu istenildiği gibi doldurup demo cd talebinde bulun, demo cd içinde eğitim videolarını bulacaksın, öncelikle bu eğitim videoları ve programla beraberinde gelen handbook dökümanlarıda okuyup gözden geçirirsen kolayca bir başlangıç yapıp öğrenmeye kolay adepde olursun.
Ayrıca, STA4 ü yeni öğrenmek isteyen bütün meslektaş ve meslektaş adaylarıma şunu söylüyüm; içinden çıkamadığınız model ve çalışmalar için sorularınızı msn yada mail yoluyla sta4 e yada bana iletirseniz şayet, geç te olsa vakit bulursam cevaplamaya çalışırım.
Konu boza tarafından (06-10-2008 Saat 21:14 ) değiştirilmiştir.
emy_0355 (31-10-2008)
çok teşekkür ederimm yeni mezun bir inşaat mühendisi olarak bu site bana çok yardımcı oldu. görsel eğitim kısmı harika![]()
sta4cad kullanımı tamamen statik bilginize bağlıdır. statiğiniz iyi ise programı öğrenirsizniz.
Paylaş