![]() |
|
||
|
|||||||
Konu : Sta4 Cad öğrenmek Istiyorum Yardimci Olurmusunuz???? |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) | ||
|
Yeni Üye
|
Sta4 Cad öğrenmek Istiyorum Yardimci Olurmusunuz????
İYİ GÜNLER insaat forumu sitesindeki iİLGİNİZE itafen bir sorum olacaktı. YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ 3.SINIF ÖĞRENCİSİYİM(bitti);STA4 CAD İ UYGULAMALI OLARAK ANLATABİLECEK BİRİNE İHTİYACIM VAR,TAHMİNİMCE HERHANGİ BİR haftasonu YETERLİ OLACIĞINI DÜŞÜNÜYORUM..GERÇEK MİMARİ BİR PROJE ÜZERİNDEN STATİK HESABIN YAPILIŞINA DAİR EN AZINDAN BİR PROJE ÇÖZECEK BİR TECRÜBEYE İHTİYACIM VAR.BANA YARDIMCI OLMAYI DÜŞÜNÜRMÜSÜNÜZ ACABA..YAPTIĞINIZIN KARŞILIĞININ DA OLACAĞINI BİLEREK,MAKUL BİR ÇÖZÜMDE ANLAŞABİLECEĞİMİZİ ÜMİT EDİYORUM... HAFTANIN BELİRLİ GÜNLERİ,ÜCRET ALMAKSIZIN ÇALIŞABİLECEĞİM BİR BÜRO DA OLABİLİR..BİLGİLENDİRİSENİZ ÇOK MEMNUN OLURUM mail atarsanız hemen dönebilirim... SAYGILAR [Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için TIKLAYIN...] | ||
|
|
|
|
|
#8 (permalink) | ||
|
Onursal Üye
|
Alıntı:
Alıntı:
[Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için TIKLAYIN...] bu adresteki formu istenildiği gibi doldurup demo cd talebinde bulun, demo cd içinde eğitim videolarını bulacaksın, öncelikle bu eğitim videoları ve programla beraberinde gelen handbook dökümanlarıda okuyup gözden geçirirsen kolayca bir başlangıç yapıp öğrenmeye kolay adepde olursun. Ayrıca, STA4 ü yeni öğrenmek isteyen bütün meslektaş ve meslektaş adaylarıma şunu söylüyüm; içinden çıkamadığınız model ve çalışmalar için sorularınızı msn yada mail yoluyla sta4 e yada bana iletirseniz şayet, geç te olsa vakit bulursam cevaplamaya çalışırım.
Saygılarımla. BOZA civil engineer [Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için TIKLAYIN...] **** RELOADED TEAM **** Konu boza tarafından (06-10-2008 Saat 20:14 ) değiştirilmiştir. | ||
|
|
|
| The Following User Says Thank You to boza For This Useful Post: | emy_0355 (31-10-2008) |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|