![]() |
|
||
|
|||||||
Konu : STA nın çıkarmayı düşündügü çelik programında neler olmasını isterdiniz |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) | ||
|
Yeni Üye
|
STA nın çıkarmayı düşündügü çelik programında neler olmasını isterdiniz
sta nın çıkarmayı düşündügü çelik paketinde sizne nelerin olması bu programı çok kullanışlı yapar. Diger çelik paketlerinde karşılaştıgınız genel problemler nelerdir ve bu problemlere sta nın çelik paketinde nasıl çözümler bulunmalı. veri girişinin nasıl olması, aks sisteminin nasıl tanımlanması ,üç boyutlu görselligin nasıl olması gerektigi ,çelik detay çizimleri gibi konularda fikirleri olan arkadaşlar buraya yazabilirsiniz.. program yazılırken bu fikirlerin faydalı olacagı kanaatindeyim | ||
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yeni Üye
|
yerli ve yabancı çelik yapı standartları opsiyonel olması, betonarme modülünde olduğu gibi veri girişinin kolaylaştırılması, bütün birleşim hesapları koyulabilirmi bilmiyorum ama en azından çok kullanılan detayların hesabı ve çizimlerinin otomatik alnması zannediyorum tüm meslektaşlarım tarafından memnuniyetle kabul görebilir
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Onursal Üye
|
Böyle bir yazılım çıkacak söyleniyor bende en azında öyle tahmin ediyorum, fakat geçen bunca zamandan sonra bu yazılımı Serdar beyin (STA4 'ün yazılımcısı) çıkarağını sanmıyorum! Çıkarmaz da artık!
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yeni Üye
| |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to erkanaygoren For This Useful Post: | boza (06-04-2008) |
|
|
#6 (permalink) | |
|
Deneyimli Üye
|
Alıntı:
Aman hocam böyle bişey deme.... !!! Probina formunda buna benzer bir yorum yaptım, kaç kişi birden tepki verdi biliyor musun ? | |
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Onursal Üye
|
STA ile görüştüm çelik modül çıkmayacak boşuna beklemeyin arkadaşlar!
|
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|