arkadaşalr idecadda kirişte ve temellerde pilye nasıl atılır ayrıca temellerde min ve max donatı oranı ne olamalıdır
Eğik döşemeleri idecadde mi giriyorsunuz? Yoksa kalıp planı kesitinde mi düzeltiyorsunuz?
Tabiki idecad te giriyorsunuz!!!kalıp planında düzeltme yapmamalısınız!
arkadaşlar ide mi ogrenmelı yoksa sta4cad mı bana yardımcı olursanız sevınırım
Arkadaşım her programın kendine göre diğer programlardan bir üstünlüğü vardır.Rekabet tabiki programların daha da güzel olmasını ortaya çıkartmaktadır.Ben bir ide kullanıcısı olarak idenin yaklaşımlarını beğenmekteyim.Arayüz kullanımı ise gayet iyidir.Zaten kötü bir program olsa avrupada yüzlerce kullanıcısı olmazdı!Size tavsiyem her iki programı karşılaştırmanızdır.Kullanım açısından hangisinde rahat ederseniz onu alın ve kullanın derim.Yok şu daha iyi yok bu kötü gibi konulara aldanmayın.Hepside gayet iyi.Zaten sürekli gelişim içinde olan programlardır.İde son versiyonu ile diğer programların bir adım önüne geçecektir.Diğer programlarda atağa geçer ve daha iyisini yapar bu böyle devam eder gider.Size kolay gelsin...
sta ıcın hatalı dıyor bı bılgınızı varmı
ne gibi bir hatadan bahsediyorsunuz?sta için bazı problemler mevcut ama ide içn de bazı problemler mevcut.Fakat güncellemeleri ile bu problemleri ortadan kaldırıyorlar.Örneğin ide yeni alfa versiyonunu çıkaracak çok yakında içinde yok yok.Programı çok güzel bir şekilde geliştirmişler.Sta yı tam bilmiyorum.Sta kullananlara sorsan kendi programını över.Tekrar söylüyorum bazı araştırmalar yapılmış 1 proje çözülmüş sta , ide ve probinada farklı sonuçlar farklı üstünlükler görülmüş.Ortalamaya bakıldığında idenin biraz daha önde olduğu görülmüş.Aynı proje şimdi yapılsa daha da farklılıklar oluşacaktır.Burada sizin karar vermeniz gerekmektedir.Hangisi hoşunuza giderse onu alın.Tavsiye istersenizde ben ide derim.
sedakent (23-07-2008)
Paylaş