![]() |
|
||
|
|||||||
Konu : ideCAD Statik Versiyon 6.01 |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#62 (permalink) |
|
Üye
|
ideYAPI, beta versiyonu Haziran sonunda çıkarmış.
50 kadar beta kullanıcıya test etmesi için de vermiş. (2 ay olmuş.) Tebrik ediyorum kendilerini... Sabırsızlıkla bekliyoruz yeni versiyonun bizlere olabildiğince hatasız ulaşmasını... 1 sene bekledik, 2-3 ay daha bekleriz ne olacak arkaşlar... ![]() Hem bu arada paraları biriktirmeye başlasak iyi olucak.... |
|
|
|
|
|
#63 (permalink) |
|
Yeni Üye
|
buderus Bey, şimdiye kadar yazdığınız mesajlara baktım da, mesajlarınızın yarıdan fazlası idecad'e çamur atmak üzerine. Amacınızın ne olduğu açıkça belli oluyor. Bu boyutta bir programı yazmanın çocuk oyuncağı olduğunu sanıyorsunuz galiba. Vaktinizi daha faydalı işlere harcamanızı tavsiye ederim, forumdaki insanlara biraz da faydası olur belki. Öyle de bir yazmışsınız ki sanki diğer programlar her gün versiyon çıkarıyor da ide 2-3 ay geciktirdi.
|
|
|
|
|
|
#65 (permalink) | |
|
Katılımcı Üye
|
Alıntı:
Saygılarımla... | |
|
|
|
|
|
#67 (permalink) |
|
Yeni Üye
|
Ben dün yolladım dungelımı v6 göre ayarlayacaklar. ben 3 programıda kullandım (ide-probina-stacad4) hepsinin artıları eksileri var. idenin en büyük artısı hızlı veri girişi yapabiliyorsun fazla tefaruatı yok diğerleri gibi. eksileri tabi olacak. 4x4 lük bişey yok dünyada yeni bir bilgisayar alıyosun son sistem ama istediğin gibi çalışmıyor. daha elime geçmedi 6 versiyonu ama diğerlerinde daha iyi olduğu kanatindeyim. kullandıktan sonraki görüşlerimide yazarım.
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|