![]() |
|
||
|
|||||||
Konu : ideCAD Statik Versiyon 6.01 |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#22 (permalink) |
|
Yeni Üye
|
Evet merdiven ve istinat olayına kesinlikle katılıyorum
İlave olarak Tünel kalıp projeler için hasır çelik seçimi ve çizimi olmalı yine tünel kalıp için 97 deprem yönetmeliğinden hatırladığım denklem 7.14 kontrolunu program yapabilmeli,sehim için şuan rapor çıktılarındaki düğüm noktası deplasmanlarından sehim değerini hesaplıyabiliyoruz ama yeni versiyonda bunu betonarme;kiriş menüsünde görebilmeliyiz saygılar.. |
|
|
|
|
|
#25 (permalink) |
|
Katılımcı Üye
|
AutoCAD teki gibi Zoom ve Kaydırma Mouse ile yapılmalı
ideCAD inde AutoCAD deki gibi zoom ve kaydırma özellikleri olmalı buroje çizimlerinde bayağı bir hız katar. Bir çok Mimar arkadaşımın görüşüde aynı yönde bu yüzden ide ye geçmeyen o kadar çok insan olduğunu düşünüyorum. Bence toplu olarak bu başlık altında yazılanları ideYAPI ya bildirelim.
|
|
|
|
|
|
#26 (permalink) | |
|
Deneyimli Üye
|
Alıntı:
| |
|
|
|
|
|
#29 (permalink) |
|
Yeni Üye
|
bende sizlere katılıyorum arkadaslar.... benim ilave etmek istediğim şey şu.. bence autocadde olduğu gibi komut satırı eklenmelei... ve kısayolların kullanılması sağlanmalı... bence böyle daha iyi bi program halini alır.. ayrıca xsteel tarzında çelik projelerle ilgili bişeylerde ilave edilmeli en azından düşünülmeliii. ve böylece türk üretimi programların da namı böylece yayılmış olur... benden bu kadar aklıma geldikçe yazarım arkadaşlar... umarım bu yazılanları dikkate alırlar programın sahibi her kinse o vatandaş..
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|