![]() |
|
||
|
|||||||
Konu : ideCAD Statik Versiyon 6.01 |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#13 (permalink) |
|
Özel Üye
|
bence her türlü betonarme proje için kullanılabilir. ancak dilatasyonlu projelerde ayrı ayrı projelendirmek gerekir. zaten doğrusu da budur.
tabiki eksiklikleri var ve modal analiz konusunda ne kadar sağlam orası tartışılabilir. ancak yine de fikir almak amacı ile alternatif programlardan biri olabilir. çok büyük projeleri farklı programlarda çözmek uygundur. yani birkaç program kullanılabilir. ve hepsi belli hesaplar yapar belli sonuçlar verir bunlar yine de mühendise sadece fikir verir. sonuçta mühendis yine kararı kendisi verecektir. |
|
|
|
|
|
#18 (permalink) |
|
Yeni Üye
|
ide statik
arkadaşlar istinat konusunda bende sizinle hemfikirim.
çelik konusunda ise çok ümitvar olmayın derim . hele hele çelik çizim ve hesablarının aynı anda olması konusunda bence hiç mi hiç ümitvar olmayın. bu arada sta4 ide ve probina bilen birisi olarak diyebilirmki sta4 daha geniş hareket etmeyi sağlıyor ide daha kolay çizim ve hesaplama imkanı veriyor. probina ise biraz karışık ama oğrenince çizimleri diğerlerinden biraz daha iyi gibi ozelliklede kiriş detay çizimleri... bende yakında ide nin lisansını alabilirim ama istinat olursa çok iyi olur gerçekten |
|
|
|
|
|
#20 (permalink) |
|
Yeni Üye
|
merdiven hesabı
İde5.02 professional kullanıyorum.Bursa da çalışıyorum bursa İ.M.O projelerde merdiven hesabını istiyor fakat professional versiyonu bunu yapmıyor.Bence yapması lazım o kadar para verdik sonuçta...
Bi de Bursa harici illerde merdiven hesabı istemiyolarmış diye duyuyorum,Bursa dışında merdiven hesabı isteyen oda varmı acaba? Umarım bi sonraki versiyona merdiven hesabı koyarlar |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|