valla 750 ytl fark istemişlerdi benden bursa şubesibende almadım tabiki
![]()
Arkadaslar merhaba
Bu sorum lisansli 5.511 kullanicilarina.
5.511 den 6.01 e gecis nasil olacak bize kac YTL mal olacal bilen varsa ve yazarsa sevinirim sevgiler saygilar.
valla 750 ytl fark istemişlerdi benden bursa şubesibende almadım tabiki
![]()
Acip sordum zaten sinirim bozuldugu icin buraya yaziyorum.Bulundugum ilin subesi bana benim lisansimin 5.511 NC professional oldugunu 6 versiyonunun ise enterprise surumunun mevcut oldugunu bu yuzden benim hem versiyon yukseltme hem de NC den enterprise a gecis ucretini birlikte vermem gerektigini soyledi ve 2000 ytl istedi.Diger subelere daha sormadim ama soran varsa ve paylasirsa sevinirim.
Saygilar.
Ben de sordum geçiş fiyatını. 2000 ytl istediler. Almadım tabiki. bence çok fazla.
Ben üç tane program için toplam 2000 YTL ödedim. Ve çok memnunum. Tanıdığım herkes de çok memnun. Bence vakit geçirmeden upgrade yapın bu fiyatlar artabilir.
sn. cassabotanik bence sizin bu programlara para ödemenize gerek yok. hatta onlar size ödemeli. bu kadar reklamı kendileri bile yapmıyorlar
Enterprise versiyonlardan 6 ya geçiş için 800 ytl istiyorlar, havuz konusunda zayıf kalsada sadece istinat duvarı için bile fazlasıyla hakediyor
Sayın Forum Kullanıcıları ,
Forumda bir süredir ideCAD Statik 6 upgrade fiyatı ile ilgili spekülasyonlar yapılmaktadır. Bu durum karşısında ideYAPI'nın upgrade politikası ve fiyatları hususunda ilk elden bilgilendirme yapma ihtiyacı hissettik. ideYAPI kuruluşundan bugüne kadar , çıkardığı yeni versiyonlar için upgrade ücreti talep etmekte ve kullanıcıları program alış aşamasında ileriki versiyonlar için upgrade ücreti ödeyecekleri konusunda bilgilendirilmektedir . Upgrade konusunda süresiz ve ücretsiz bir garanti hiçbir zaman verilmez. Aynı versiyon üzerinde çıkarılan ara sürümler , kullanıcılara ücretsiz yansıtılmaktadır. 5.511 sürümünden, versiyon 6'ya geçişte talep edilen ücret 800 YTL ile 2000 YTL arasında değişmektedir. Bunun sebebi ise, piyasada kullanılan 5 versiyonun , 4 farklı paket olmasıdır. ideYAPI , 6 versiyonuyla birlikte ürün fiyatlarında hem ciddi oranlarda indirim yapmış hem de tek paketle 6 versiyonunu çıkarmıştır.
6 versiyonun fiyatı belirlenirken , Ülkemizin ve Dünya'nın içinde bulunduğu ekonomik koşullar dikkate alınmış , gerekli indirimler ve vade koşulları uygulanarak servise sunulmuştur. Konuyla ilgili olarak daha detaylı bilgileri Bursa, İstanbul ofislerimizden veya yetkili bölge temsilciliklerimizden alabilirsiniz ,
Hepinize çalışmalarınızda başarılar dilerim.
Faruk Saka / ideYAPI Genel Koordinatör
Yapisal.Net sitesinde bulunan içeriğin eklendiği her sayfada sitemizin linki yayınlanmadan paylaşımı yasaktır. Bu tür kaynak link verilmeden yapılan paylaşımlarda yasal haklarımız kullanılacaktır.