+ Konu Cevaplama Paneli
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 9 ve 9

Konu: IDe 5.511 den 6.01 e gecis hakkinda

Üye
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Thanks
    0

IDe 5.511 den 6.01 e gecis hakkinda

Arkadaslar merhaba
    Bu sorum lisansli 5.511 kullanicilarina.

5.511 den 6.01 e gecis nasil olacak bize kac YTL mal olacal bilen varsa ve yazarsa sevinirim sevgiler saygilar.

Paylaşımcı Üye
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Thanks
    11
    valla 750 ytl fark istemişlerdi benden bursa şubesibende almadım tabiki

Konu Yöneticisi
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Thanks
    6
    Alıntı jerom Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaslar merhaba
    Bu sorum lisansli 5.511 kullanicilarina.

5.511 den 6.01 e gecis nasil olacak bize kac YTL mal olacal bilen varsa ve yazarsa sevinirim sevgiler saygilar.

Telefon açıp sorarsanız daha doğru ve hızlı cevap alabilirsiniz!

Üye
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Thanks
    0
    Acip sordum zaten sinirim bozuldugu icin buraya yaziyorum.Bulundugum ilin subesi bana benim lisansimin 5.511 NC professional oldugunu 6 versiyonunun ise enterprise surumunun mevcut oldugunu bu yuzden benim hem versiyon yukseltme hem de NC den enterprise a gecis ucretini birlikte vermem gerektigini soyledi ve 2000 ytl istedi.Diger subelere daha sormadim ama soran varsa ve paylasirsa sevinirim.

Saygilar.

Üye
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Thanks
    9
    Ben de sordum geçiş fiyatını. 2000 ytl istediler. Almadım tabiki. bence çok fazla.

Deneyimli Üye
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Thanks
    12
    Ben üç tane program için toplam 2000 YTL ödedim. Ve çok memnunum. Tanıdığım herkes de çok memnun. Bence vakit geçirmeden upgrade yapın bu fiyatlar artabilir.

Özel Üye
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Thanks
    169
    sn. cassabotanik bence sizin bu programlara para ödemenize gerek yok. hatta onlar size ödemeli. bu kadar reklamı kendileri bile yapmıyorlar

Paylaşımcı Üye
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Thanks
    3
    Enterprise versiyonlardan 6 ya geçiş için 800 ytl istiyorlar, havuz konusunda zayıf kalsada sadece istinat duvarı için bile fazlasıyla hakediyor

Yönetici MahmutAy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Thanks
    97

Sayın Forum Kullanıcıları ,
    Forumda bir süredir ideCAD Statik 6 upgrade fiyatı ile ilgili spekülasyonlar yapılmaktadır. Bu durum karşısında ideYAPI'nın upgrade politikası ve fiyatları hususunda ilk elden bilgilendirme yapma ihtiyacı hissettik. ideYAPI kuruluşundan bugüne kadar , çıkardığı yeni versiyonlar için upgrade ücreti talep etmekte ve kullanıcıları program alış aşamasında ileriki versiyonlar için upgrade ücreti ödeyecekleri konusunda bilgilendirilmektedir . Upgrade konusunda süresiz ve ücretsiz bir garanti hiçbir zaman verilmez. Aynı versiyon üzerinde çıkarılan ara sürümler , kullanıcılara ücretsiz yansıtılmaktadır. 5.511 sürümünden, versiyon 6'ya geçişte talep edilen ücret 800 YTL ile 2000 YTL arasında değişmektedir. Bunun sebebi ise, piyasada kullanılan 5 versiyonun , 4 farklı paket olmasıdır. ideYAPI , 6 versiyonuyla birlikte ürün fiyatlarında hem ciddi oranlarda indirim yapmış hem de tek paketle 6 versiyonunu çıkarmıştır.
    6 versiyonun fiyatı belirlenirken , Ülkemizin ve Dünya'nın içinde bulunduğu ekonomik koşullar dikkate alınmış , gerekli indirimler ve vade koşulları uygulanarak servise sunulmuştur. Konuyla ilgili olarak daha detaylı bilgileri Bursa, İstanbul ofislerimizden veya yetkili bölge temsilciliklerimizden alabilirsiniz ,

Hepinize çalışmalarınızda başarılar dilerim.

Faruk Saka / ideYAPI Genel Koordinatör

Avantajlarından faydalanın
    Yapisal.Net sitesinde bulunan içeriğin eklendiği her sayfada sitemizin linki yayınlanmadan paylaşımı yasaktır. Bu tür kaynak link verilmeden yapılan paylaşımlarda yasal haklarımız kullanılacaktır.

+ Konu Cevaplama Paneli