Mühendis (26-02-2009)
Bu konudaki hassasiyetiniz için teşekkürler. Zira birşey de söylemeye korkuyor insan hemen altından başka birşey aranıyor ya da yersiz tepkiler gösteriliyor. Hoşgörü iletişim adına uygun bir ortam hazırlar bunu unutmadan ve herkesin öğreneceği birşeyler olduğunu düşünerek paylaşımımızı güçlendirelim... Saygılar...Mühendis Nickli Üyeden Alıntı
Mühendis (26-02-2009)
bir önemi yok arkadaşlar
meraba arkadaşlar ben yaklaşık işyerim tercihi dogrultusunda 3 yıldır ideCAD kullanıyorum...ideyi öven arkadaşlara söylüyecek bişeyim yok çünki idecad mühendislik gerektirmeyen bir program ve cok hata veriyor ki düşünün 2GB ram kapasitesi olan bir bilgisayarda hesap yaparken kitlenip kalıyor ve bunu yapan idecad 5.5 düşünün artık...1000 m2 temeli olan 15 katlı bir bina çizinde görelim ide ne kadar iyi...kusura bakmayın ama bizimkiler yapamıyor bunu...bir sap bir etaps düşünün adamlar gökdelen hesabı yapıyolar hemde çatır çatır...biz daha neyi konuşuyoruz yok kirişi parça veriyor yok dairesel kiriş oturmuyor..bu mühendislik degil arkadaşlar kusura bakmayın ama bu AMELELİK...herkese iyi çalışmalar...kolay gelsin....saygılarımla...
proje genel ayarları- diğer- Aradaki açı farkı küçük kirişleri sürekli kabul et
(buradaki değeri 0 dan farklı örn:30 derece kabul edebiirsiniz). iyi çalışmalar.
idecad 6.0 versiyonu tam bir bomba olacak istinat duvarı hesaplarından,çizimli merdiven hesaplarına, etabs ve sap2000 ile birebir uyumluluk ve geliştirilmiş bir çok arayüz detaylarıyla gerçekten oldukça kaliteli bir program olacak.çalışmalara devam ediyor.sanırım çok kısa süre sonra yayınlanacak.
Mesaj yanlış anlaşıldı. Polemik olmasın diye sildim.
Konu cassabotanic tarafından (17-03-2007 Saat 16:02 ) değiştirilmiştir.
Mühendis (26-02-2009)
cassabotanik arkadaşım çok ama çok merak ettim ama sen hangi iyi firmada çalışıyosunuz
gerçekten ilginç yorumlar bu konuda:S
İdenin en son versiyonu olan 6.011 nolu versiyonu herşeye cevap verecek nitelikte.
Bu versiyon diğer bütün programların önüne geçmiş durumda. Ancak herkesin kendine ait bir bildiği yol vardır, bu yol uzun dahi olsa ona göre kısadır.
Ama yine söyleyeyim idenin bu en son versiyonu herkes için kısa yol
başarılar
Kısa derken?? İde nasıl bir prosedür işliyor dairesel kiriş modellerken? kaç aşamalı bir işlem mesela?
Bu kadar övgü alıyor ama ben bu programın (ide6) ekran görüntüsüne dahi ulaşamadım; bırakın demosunu! İnternet sitesini arada bir kontrol ediyorum hala eski versiyona ait sayfalar mevcut. Güncelleme yok. Aysınısı Sta4Cad içinde geçerli. Terzi kendi söküğünü dikemez misali programcılarda kendi internet sitelerine üvey evlat muamelesi yapıorlar sanırım.
Saygılarımla..
(05.01.2009)
Konu Volkan Donbaloğlu tarafından (08-01-2009 Saat 18:21 ) değiştirilmiştir. Sebep: sorun halledildi
Paylaş