![]() |
|
||
|
|||||||
Konu : ekran kartı |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#3 (permalink) |
|
Yeni Üye
|
Selamlar . Aynı tür bi sorunla bende karşı karşıyayım çok güzel konfigürasyona sahip bi notebook aldım fakat gel gör ki idecad ekran kartım ati olduğundan dolayı kullanılmayacak şekilde yavaşlıyor 3d görüntülerde. Baya bi araştardım hiç bişi bulamadım bu sorun üzerine. Ne yaptıysamda işe yaramadı =(. Bu sorunnun çözüm yolu hakkında bilgiye sahip olan arkadaşlar varsa ve yardımcı olabilirlerse çok sevnirim.
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Uzman Üye
![]()
|
Arkadaslar sorunun atiyle alakası olmaması lazım.Bende Ati ekran kartlı laptop kullanıyorum ve ide calısıyor bende.O aldıgınız ekran kartı paylasımlı ise belki donmalar yasanır.Paylasımsız ise sorunsuz calısacagını dusunuyorum.Ekran kartınızın tam adını arattırın internette paylasımlı olup olmadıgını ve ekran kartınızla ilgili bilgiye ulasabilirsiniz.
Baska bi secenek.Bilgisayarınızın sag alt kosesinde saatin oldugu yerde ATİ simgesi vardır ona sag tıklayıp ayarlarını degiştirmeyi bir deneyin derim... Birde aklıma gelen directx9c yi indirmeyi deneyin son kez ondan sonra tekrar acmaya calısın ideyi. DirectX 9c için: [Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için TIKLAYIN...] Saygılarımla... İyi Çalışmalar...
Tesekkur etmek için "tesekkur et" butonunu kullanalım.Forumda mesaj kirliligi olusturmayalım daha kullanılır bir forum için butonu kullanalım... Yapı Mühendisliği, kesin olarak belirlenemeyen yükler etkisinde, özellikleri ancak tahmin edilebilen malzemeler kullanılarak, sadece yaklaşık olarak analiz edilebilen gerçek yapılar yapma sanatıdır. Edward L. Wilson ![]()
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yeni Üye
|
Önerilerin için teşekkürler arkadaşım ekran kartım 512mb hd3470 paylaşımlı değil ayrıca program benim bildiğim openGL kullanıyo. Sistemin diğer özellikleri core to duo p8600 işlemci 3 gb ram ekran kartı ayarlarında herşeyi denedim hatta bütün sürücüleride teker teker silip kurdum ekran kartına uyan fakat gene sonuç vermedi =(. Ayrıca win xp sp 3 ve vista sp 1 de denedim ikisindede sorun aynı .
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Uzman Üye
![]()
|
İdeCAD in resmi sitesinde sistem gereksinimler var.Aşagıdaki adresten ulasabilirsin.
[Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için TIKLAYIN...] PC için Minimum Sistem Gereksinimleri Windows 2000 (Service Pack 4), Microsoft Windows XP (Service Pack 2) veya Microsoft Windows Vista Intel Pentium 4 İşlemci 512 MB bellek 64 MB T&L destekli OpenGL ekran kartı CD ROM sürücü 17 inç crt ya da lcd monitör 1024x768 ekran çözünürlüğü Microsoft Windows uyumlu fare PC için Önerilen Sistem Gereksinimleri Microsoft Windows XP (Service Pack 2) veya Microsoft Windows Vista Çift Çekirdek İşlemci 2048 MB bellek 256 MB T&L destekli nvidia işlemcili ekran kartı CD ROM sürücü 19 inç crt ya da lcd monitör 1280x 1024 ekran çözünürlüğü Microsoft Windows uyumlu fare Dizüstü Bilgisayarlar İçin Önerilen Sistem Gereksinimleri `Yerleşik Nvidia Geforce` ekran kartı Microsoft Windows XP (Service Pack 2) veya Microsoft Windows Vista 2048 Mb bellek CD ROM sürücü Microsoft Windows uyumlu fare Ati Radeon tabanlı ekran kartı olan PC ve Dizüstü bilgisayarlarda 3 boyutlu görüntülerde sorunlar olabilir. Ve altında belirtmiş ki: "Ati Radeon tabanlı ekran kartı olan PC ve Dizüstü bilgisayarlarda 3 boyutlu görüntülerde sorunlar olabilir." Forumda İde6 da ATİ sorunun olmayacagı yeni cıkan programın özelliklerinde yazılmıstı ama sanırım sizde eski versiyonu var. DirectX 9c yi yukleyip tekrar denermisiniz?Bir gelişme olmaz ise kaldırırsınız.Denemekte fayda var.
Tesekkur etmek için "tesekkur et" butonunu kullanalım.Forumda mesaj kirliligi olusturmayalım daha kullanılır bir forum için butonu kullanalım... Yapı Mühendisliği, kesin olarak belirlenemeyen yükler etkisinde, özellikleri ancak tahmin edilebilen malzemeler kullanılarak, sadece yaklaşık olarak analiz edilebilen gerçek yapılar yapma sanatıdır. Edward L. Wilson ![]()
Konu M.Kemal VARCIN tarafından (20-12-2008 Saat 23:37 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Uzman Üye
![]()
|
Sanırım cıkmıs
[Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için TIKLAYIN...] sayfasında cıktıgını yazıyor.Eger satısa cıkmamıs ise özelliklerinde belirtilmişti.Ati ile ilgili sorunun ortadan kalktıgını.Ama sitesinde cıktıgı yazıyor. Saygılarımla... İyi Çalışmalar..
|
|
|
|
| The Following User Says Thank You to M.Kemal VARCIN For This Useful Post: | Gouone (20-12-2008) |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|