Dosyayı NetCAD veya Dgn den import etmişler. Bu esnada çevrim doğru yapılmamış Polyline lar bozuk. Sağ tıklayıp özelliklerine baktığınızda hata verenler onlar. Eşyükselti eğrilerinden kaynaklanıyor. Sanırım Bursa Balıkesir gibi bir yer![]()
ektekı dosyayla ılgılı yardımınızı ıstıyorum dosyadakı cızımı yenı bır sayfaya kopyaladıgımda fatal error:unhandled access violation reading 0x3ff0000 exception gibi bi hata veriyor sizde bir denermısınız block yapıp kopyalarsam oluyor ancak bu kezde yenı sayfada patlatınca yıne aynı hata karsıma cıkıyor
http://rapidshare.com/files/14533329/plankote.rar.html
Gülşah Hanım ve Değerli Forum Arkadaşlarım :
Foruma Başlık ya da mesaj yazarken "ACİL YARDIM LÜTFEN" gibi mesajlardan sanki Can güvenliğiniz tehlikedeymiş de yardım istiyormuşsunuz gibi bir anlam çıkıyor. Acil Durumlarda Mesajınızın Hangi Konuda olduğunu da yazmanız gerekiyor. Buradaki başlığı ben düzelttim.
Sonraki Mesajlarınızda Dikkat etmeniz ümidiyle
Zamora
Konu zamora tarafından (02-02-2007 Saat 14:52 ) değiştirilmiştir.
Dosyayı NetCAD veya Dgn den import etmişler. Bu esnada çevrim doğru yapılmamış Polyline lar bozuk. Sağ tıklayıp özelliklerine baktığınızda hata verenler onlar. Eşyükselti eğrilerinden kaynaklanıyor. Sanırım Bursa Balıkesir gibi bir yer![]()
Dünle beraber gitti cancağızım, ne kadar söz varsa; düne ait. Şimdi yeni şeyler söylemek lazım.”
yanıtlayan tum arkadaslar tesekkur ederım sayın zamora uyarınız ıcın sızede tesekkur ederım haklısınız bıraz aceleye geldı mesaj kusura bakmayın
Paylaş