+ Konu Cevaplama Paneli
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 4 ve 4

Konu: Autocad Hata (Fatal Error) (Yardım)

Üye
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Thanks
    0

Autocad Hata (Fatal Error) (Yardım)

ektekı dosyayla ılgılı yardımınızı ıstıyorum dosyadakı cızımı yenı bır sayfaya kopyaladıgımda fatal error:unhandled access violation reading 0x3ff0000 exception gibi bi hata veriyor sizde bir denermısınız block yapıp kopyalarsam oluyor ancak bu kezde yenı sayfada patlatınca yıne aynı hata karsıma cıkıyor

http://rapidshare.com/files/14533329/plankote.rar.html

Gülşah Hanım ve Değerli Forum Arkadaşlarım :

Foruma Başlık ya da mesaj yazarken "ACİL YARDIM LÜTFEN" gibi mesajlardan sanki Can güvenliğiniz tehlikedeymiş de yardım istiyormuşsunuz gibi bir anlam çıkıyor. Acil Durumlarda Mesajınızın Hangi Konuda olduğunu da yazmanız gerekiyor. Buradaki başlığı ben düzelttim.

Sonraki Mesajlarınızda Dikkat etmeniz ümidiyle
    Zamora
    Konu zamora tarafından (02-02-2007 Saat 14:52 ) değiştirilmiştir.

İnşaat Mühendisi
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Thanks
    156
    Dosyayı NetCAD veya Dgn den import etmişler. Bu esnada çevrim doğru yapılmamış Polyline lar bozuk. Sağ tıklayıp özelliklerine baktığınızda hata verenler onlar. Eşyükselti eğrilerinden kaynaklanıyor. Sanırım Bursa Balıkesir gibi bir yer
    Dünle beraber gitti cancağızım, ne kadar söz varsa; düne ait. Şimdi yeni şeyler söylemek lazım.”

Yeni Üye
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Thanks
    0
    Alıntı zamora Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dosyayı NetCAD veya Dgn den import etmişler. Bu esnada çevrim doğru yapılmamış Polyline lar bozuk. Sağ tıklayıp özelliklerine baktığınızda hata verenler onlar. Eşyükselti eğrilerinden kaynaklanıyor. Sanırım Bursa Balıkesir gibi bir yer
    arkadaş söylenecek herşeyi soyledi netcad yada hangi programdan aldiysan bir daha aktar ve ondan sonra tekrar dene..

Üye
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Thanks
    0

yanıtlayan tum arkadaslar tesekkur ederım sayın zamora uyarınız ıcın sızede tesekkur ederım haklısınız bıraz aceleye geldı mesaj kusura bakmayın

+ Konu Cevaplama Paneli