![]() |
|
||
|
|||||||
Konu : AutoCAD ile ilgili sorular & cevaplar |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#4 (permalink) | |
|
Yönetici
![]()
|
Alıntı:
po x,y olduğunu göreceksiniz tabiyki . ve , farkına dikkat edin ( koordinatlar arasında , ondalık sayılarda . olur). daha sonra bu notpad deeki yazıların hepsini kopyalayıp autocad teki komut satırına yapıştırın ve bütün koordinatlarınıza nokta attığını göreceksiniz.
[Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için TIKLAYIN...] sitesinde bulunan içeriğin eklendiği her sayfada sitemizin linki yayınlanmadan paylaşımı yasaktır. Bu tür kaynak link verilmeden yapılan paylaşımlarda yasal haklarımız kullanılacaktır. ______________________________________
| |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to MahmutAy For This Useful Post: | taha110 (27-10-2008) |
|
|
#5 (permalink) | |
|
Yönetici
![]()
|
Alıntı:
http://www.insaatforumu.com/forum/showthread.php?p=2500
[Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için TIKLAYIN...] sitesinde bulunan içeriğin eklendiği her sayfada sitemizin linki yayınlanmadan paylaşımı yasaktır. Bu tür kaynak link verilmeden yapılan paylaşımlarda yasal haklarımız kullanılacaktır. ______________________________________
| |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yeni Üye
|
selam
autocad dwg dosyamı sta4cad e aktarmak istiyorum lakin ölçek problemi yaşamaktayım. 1/50 ölçek mantığında dwg dosyamı hazırlamam gerekiyor autocad de 1 e 1 çizimlerin var 1 cm 1 gibi 50 ölçek mantığında tanımlamam için kaç kat büyültmem yada küçültmem gerekir.İlginç bir durumda var kendim oluşturduğum dwg dosyalarında(1 e 1 ) sorun yaşamıyorum lakin çeşitli birolardan aldığım dwg dosyaların da problem yaşıyorum yardımcı olursanız memnun olurum. saygılar..... GEREK KALMADI HALLETTİM SAOLUN Konu cesurr tarafından (01-06-2006 Saat 10:09 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Onursal Üye
|
ARC ile çizdiğimiz bir yayı örneğin 10 yay parçasına böldük.Bu yay parçalarını dimension ile nasıl ölçebiliriz yada ölçebilirmiyiz.
[Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için TIKLAYIN...] Konu SerkanÇelik tarafından (30-05-2006 Saat 22:42 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|