![]() |
|
||
|
|||||||
Konu : AutoCAD ile ilgili sorular & cevaplar |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#21 (permalink) | |||
|
Yönetici
![]()
|
Alıntı:
Ölçeği okunmuyor derken ölçülendirmeler diğer şekle göre küçük kalıyor mu demek istiyorsunuz?
[Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için TIKLAYIN...] sitesinde bulunan içeriğin eklendiği her sayfada sitemizin linki yayınlanmadan paylaşımı yasaktır. Bu tür kaynak link verilmeden yapılan paylaşımlarda yasal haklarımız kullanılacaktır. ______________________________________
| |||
|
|
|
|
|
#23 (permalink) | |
|
Yönetici
![]()
|
Alıntı:
[Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için TIKLAYIN...] sitesinde bulunan içeriğin eklendiği her sayfada sitemizin linki yayınlanmadan paylaşımı yasaktır. Bu tür kaynak link verilmeden yapılan paylaşımlarda yasal haklarımız kullanılacaktır. ______________________________________
| |
|
|
|
|
|
#25 (permalink) |
|
Yeni Üye
|
arkadaslar acıl yardım
autacada cızdıgım cızımlerı mı acamayorum resımdekı gıbı bır uyarı gelıyor baska bır dosya da .bak uzantısına gecmıs
bı yardım lutfen [Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için TIKLAYIN...] |
|
|
|
|
|
#30 (permalink) |
|
Özel Üye
|
arkadaşım senin dediğin şekilde bulamadım ama kendim buldum ve bu her türlü ölçümde işe yarıyor, çok güzel
![]() komut satırına len yazıyorsun ve uzunluğus nu istediğin nesneyi seçiyorsun komut satırında yazıyor.Ayrıca yayın açısı da yazıyor harika bişey ![]() Ayrıca rectengular ile bir dikdörtgen çizdin ya da bir çember çizdin ya da bir çokgen çizdin len yaz entera bas seç çizdiğin nesneyi sana çokgenin ya da çemberin toplam uzunluğunu versin. ya da polyline(pl) ile bir çizim yaptın yine len komutu ile sana toplam uzunluğu verir.. muhteşem bişey benim çok hoşuma gitti sizlerle paylaşayım dedim Konu tevekkül tarafından (17-08-2006 Saat 13:04 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|