+ Konu Cevaplama Paneli
Sayfa 12 Toplam 15 Sayfadan
BirinciBirinci ... 2 10 11 12 13 14 ... SonuncuSonuncu
111 den 120´e kadar. Toplam 143 Sayfa bulundu

Konu: AutoCAD ile ilgili sorular & cevaplar

Yeni Üye
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Thanks
    0

Autocad 2007 de activasion code istiyo ne yapmalıyım?

Yeni Üye
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Thanks
    0
    arkadaşlar bana

arkadaşlar bana auto cad 2008 veya 2004 lazım nerden bulabilirim.yardımcı olursanız memnun olurum

YAPI DANIŞMANI
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Thanks
    255
    internetten crack - yasal olmayanlarını edinebilir, eğer firmanızda kullanacaksanız türkiyedeki lisans satıcılarından lisansını satın alabilirsiniz.

Yeni Üye
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Thanks
    0
    Benim birkaç sorum vardı cevaplayan olursa sevinirim..

1-çizdiğim çizginin sonuna ok işareti nasıl yerleştiririm?
    2-çizdiğim bir çizgide noktraların x ve y koordinatlarını parantez içinde nasıl görebilirim?
    3-kot işaretini nasıl yerleştirebilirim?

Autocad Ekibi
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Thanks
    0
    Alıntı Ca_Mu_Ka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim birkaç sorum vardı cevaplayan olursa sevinirim..

1-çizdiğim çizginin sonuna ok işareti nasıl yerleştiririm?
    2-çizdiğim bir çizgide noktraların x ve y koordinatlarını parantez içinde nasıl görebilirim?
    3-kot işaretini nasıl yerleştirebilirim?
    cevap (bildiğim kadarı ile)

1- "line" komutu ile çizdiğin çizginin sonuna ok koyamazsın ya kendin el ile çizecaksin. yaza bir ölçülendirme çeşidi olan "quick leader" komutunu kullana bilirsin yada normal ölçülendirme çizgisinin bir tarafındaki oku kaldırabilirsin vs. vs. bir sürü yolu var... da bildiiğim kadarı ile bir çizginin sonuna bir konut ile ok koyamıyorsun...
    2- çizdiğin çizginin üzerine seri bir şekilde çift tıkla ekranda sol tarafta bir pencere açılacak açılan pencerede (ki bende o pencere hep açık çok işe yarıyor) tuttuğun her çizginin koordinatlarını ,eğim açısını , uzunluğunu göre bilirsin...şu önemli tek çizgi olmasına dikkat et 2 çizgiyi aynı anda tutarsan karışıyor... açılan pencerede "geometry" kısmında endX endY endZ kısımlarında kordinatlar var...
    3- o kot olayını yapıyorlar hazır olarak varda ben uğraşmıyorum... çizmişim zaten gereken yerlere koyuyorum birtek kotları değiştiriyorum o kadar hazır olanda da yerine koyum kotunu değişeceksin...yada kendinde kot işaretini çizip blok yapabilirsin ...
    Konu sercan.ak tarafından (08-03-2008 Saat 12:01 ) değiştirilmiştir.

has
    has isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
    Üye
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Thanks
    12
    Yaa, arkadaşlar.. İşin suyunu çıkarmışsını siz.. Herkes crack-şifre istiyor.. Bu forumda açılan Autocad başlığı altında bunlar mı talep edilecek? yönetici arkadaşların bu noktaya eğilmelerini istirhamediyorum... Dürüstlük taslamak gibi bi niyetim yok ama telif haklarına karşı ilgisiz olsanız da bu forumun bari suyunu çıkarmayın..

Sn. kbrgn Autodesk.com indirilebilen ve cd-dvd halinde alınan programlar hep demo gibi çalışır .. eğer 30 gün içinde programı internetten ya da sayısal grafiği arayarak telefondan ya da yetkili satıcınıza faks çekmek sureti ile aktif hale getirmezseniz; program aynı işletim sisteminde bir daha çalışmaz... isterseniz autocad aktif halde iken sistem geri yükleme yapın. autocad hata verecektir(son versiyonlar). Benim gibi Lisanslı kullanıcı olsanız bile bu böyle.. Mecburen format atacaksınız.. yedeklemeler, kurulumlar falan baya bi işkence...

Saygılarımla..

Yönetici Yard. Volkan Donbaloğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Thanks
    477
    Thanked 1.349 Times in 535 Posts
    Bahsettiğiniz mesajlardan gözüme çarpanlar silinmiştir. Tüm mesajları incelemek, hepsini okumak gerçekten zahmetli iş. O yüzden gözden kaçıyor. Kusura bakmayın lütfen

Yeni Üye
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Thanks
    0
    salem autoket prugramını indirdim yalnız winrar da videonon şifresini site adresi olarak gimiyor bu konuyla ilgili yardımcı olursanız memnun olurum
    TEŞEKKÜRLER.

Yeni Üye
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Thanks
    0
    merhaba,

auto Cad'e yeni başlıyorum sayılır, size bikaç sorum olacak;

1. Çizimi mm cinsinden yapmak istiyorum ama programda cm ayarlı sanırım, yani 4m çizebilmek için 4000 girmek istiyorum ve dimensionlarda mm cinsinden görünmeli, bunu nerden değiştirebilirim?

2. çizim yaparken line'ı secip nokta belirliyorum ve dogrultusunu gösterip uzunluğu giriyorum, ancak dogrultu gösterirken acıyıda gösteriyor ama ben acıyı önemsemeden sadece dogrultuyu rasgele gösterdiğimde o açıda bi çizgi çiziyor, her defasında açıyı sıfır yapabilmek için ugrasamıcagıma göre, bunun bi yolu vardır elbet açıyı nasıl kaldırabilirim??

Yeni Üye
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Thanks
    0

merhaba

benim de bir sorum var cevaplayan birileri olursa çok sevinirim bir kat kalıp planından nasıl kesit alabilirim?

+ Konu Cevaplama Paneli