+ Konu Cevaplama Paneli
3. Sayfa - Toplam 3 Sayfa var
BirinciBirinci 1 2 3
Gösterilen sonuçlar: 21 ile 22 ve 22

Konu: çiroz uygulaması

Paylaşımcı Üye
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Thanks
    8

Alıntı mrkorhasan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar yönetmeliği bakanlar kurulu oluşturmuyor. Yönetmelik yılların tecrübesi diğer mühendislerin görüş ve değerlendirmeleri ve diğer ülkelerin yönetmelikleri incelenerek yapılıyor. Mühendis başta emniyet şartını ardından ekonomi ve estetiği en iyi biçimde uygulayan kişidir. yoksa 3 kuruşluk işi kendi kural ve kabullerine göre 5 kuruşa mal edenahmet ustadan ne farkımız kalır. toronoğunuun verdiği linki okudum. ders notu ve bazı şeylerin anlaşılması için iyi hazırlanmış güzel bir slayt ama orada bombeleme boyu denilen boyu hocanla bir konuş derim o boyu tek değil 2 etriye iyi azaltman daha iyi olacaktır. Şayet gerkli ise.

Neyse bu konuya çok yorum yazdım. ama bu son yorumum olsun

arkadasım deprem bi geldiği zaman senin öle dediğin gibi 3 5 görmüyo yıkıp geciyo hepimiz iyi biliyoruz ki bizim bilimimiz hep kabuller üzerine kurulu. herkes vicdanın rahat edecegi sekilde kendi yönetmeliğini olustursun benim vicdanım 3 kurusluk deilde 5 kurusluga maal edeyim rahat rahat uyuyayım diyor
    artık bencede yorum yazma cevabını aldın sanırım

Konu Yöneticisi A.Gökhan ALPTEKİN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Thanks
    41

Arkadaşlar ben de yersiz bir uygulama olarak düşünüyordum ama Firuzan BAYTOP hocanın İnşaat Uygulamalarında Yanlışlar ve Doğrular isimli kitabında bu tarz bir çirozun uygulanmasının doğru olduğunu göstermiş tek fark çiroz uçları birbirine bakıyor yani zıt açılarla kırılmamış ama bağlanma şekli bu fotoğraftaki gibi...Ustalara bunu uygulatabiliyorsanız ne mutlu size diyorum ozaman son olarak...

+ Konu Cevaplama Paneli