![]() |
|
||
|
|||||||
Konu : güçlendirme için kaynak ne önerirsiniz? |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) | ||
|
Yeni Üye
|
Ben yeni mezunum iş başvurusu için gittim güçlendirme yi elle hesabını yapabilirmisin dediler bende ilk defa karşılaştığım için şaşırdım analiz kısımlarını programla yapılıyor geri kalnı kağat üzerinde bunun hakkın dabilgisi olan varsa bligilendirir ise memnun olurum. Ayrıca güçlendirme için kaynak göster bilirmisiniz.Saygılarla..... | ||
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Deneyimli Üye
|
Yapı güçlendirme için en iyi kaynak Deprem Yönetmeliği'dir. İlgili bölümü satır satır okuyup kavrarsan konunun kolaylıkla üstesinden gelirsin.
Bunun haricinde birkaç tane örnek proje incelemen yararlı olacaktır. Zira güçlendirme perdesi - mantosu vb. farklı imalatları ancak örnek projeler ile çözebilirsin. Elle yapı analizi yapamazsın (yada piyasa koşullarında yapmazsın) fakat !!! birkaç küçük tahkik el ile yapılması gerekebilir. Burda da örnek projelere müracaat. Özellikle ciddi idarelere yapılmış yada ciddi bir proje firmasının yaptığı örnekten daha kolay öğrenirsin. Konu ile ilgili tez, makale vb. onlarca bulabilirsin. Bu yayınlarda teoriyi öğrenmen açısından iyi olacaktır. |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Paylaşımcı Üye
|
NEJAT BAYÜLKE NİN KAYNAKLARINI ÖNERİRİM
![]() BU DA BENİM GEÇEN YILKI YAPI ONARIM GÜÇLENDİRME DERSİNDEKİ 10 DAKİKALIK SUNUM NOTU ![]() [Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için TIKLAYIN...] |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|