alatli (09-08-2008), ayhankemal (28-05-2008), ayseros (13-10-2009), muhamed (30-10-2008), YEŞİL kale (23-12-2008), zeta1 (19-12-2008)
Bilgi paylaştıkça çoğalır.Lütfen forum kurallarını okuyunuz.Soracağınız soruyu önce forumda arayınız.Bulamadığınız takdirde forumda sorunuz.Teşekkür etmek için lütfenbotununu kullanınız.
Türkçe karakterler kullanmaya özen gösteriniz.Büyük harflerle konu açmayınız.Açtığınız konular da lütfen kaynak belirtiniz.Forumda Mp3. Crack vb. dosyalar paylaşmak yasaktır.[[[ Mühendis ]]]
alatli (09-08-2008), ayhankemal (28-05-2008), ayseros (13-10-2009), muhamed (30-10-2008), YEŞİL kale (23-12-2008), zeta1 (19-12-2008)
Bilgi paylaştıkça çoğalır.Lütfen forum kurallarını okuyunuz.Soracağınız soruyu önce forumda arayınız.Bulamadığınız takdirde forumda sorunuz.Teşekkür etmek için lütfenbotununu kullanınız.
Türkçe karakterler kullanmaya özen gösteriniz.Büyük harflerle konu açmayınız.Açtığınız konular da lütfen kaynak belirtiniz.Forumda Mp3. Crack vb. dosyalar paylaşmak yasaktır.[[[ Mühendis ]]]
haam (27-09-2009)
Kaynak: www.sakarya.pol.tr
Bu görüntüleri bir daha yaşamak istemiyoruz. O yüzden lütfen herkes yaptığı işleri tam yapsın ki zararımız daha aza indirgensin...
Konu Mühendis tarafından (18-05-2006 Saat 15:55 ) değiştirilmiştir.
zeta1 (19-12-2008)
Kiptaş da benzer bir çalışma yapmıştı. Hatta orada fotoğraflarla birlikte yapılardaki hatalar da anlatılıyordu. 10-15 cm çapındaki yağmur oluğunun kolonun içinden geçirildiği 5 katlı mühendislik harikası bina hala gözümün önünde...
Konu othello tarafından (16-05-2006 Saat 02:51 ) değiştirilmiştir.
O beton blokların altında kalan adamı görünce içim sızladı.Soruyorum bu hatayı yapan insanın ortada gezen tetikçilerden veya katillerden ne farkı var?Allah hiçbir mühendisi bu duruma düşürmesin.Yaptığımız işte eğer hatalıysak gerçekten vebali çok...
Deprem de gölcük de askeri lojmanlardaydım lojmanlar sanırım yönetmeliğe uygun yapılmış ama deprem sırasında çıkan sesi hiç unutamıyorum 2 dakka aynı ses çok kötü bi şey ALLAH kimseye tekrar yaşatmasın...
Amin.O sesler beynime öyle bir kazındıki,unutmam mümkün değil.Ve beni o kadar çok tahrip ettiler ki,bu sesi başka insanların duymaması ve o korkuyu hiçbir kimsenin yaşamaması için herşeyimi verebilirim.Ama en önemlisi geleceğimi verdim bile,inşaat mühendisi olmakla.
Yan yana duran evlerden birisi yerle bir olurken diğeri dipdiri ayakta durabiliyor.
Bu da demektir ki; Deprem değil bina öldürüyor gerçekten. Ama benim memleketimin inşaatları hala aynı sorumsuzlukla yapılıyor. yazıklar olsun.
arkadşlarben sakaryalıyım ve bu depremı yaşadım ve bu sene bu bınalardaki hatalarla ılgılı bı sunum yapmıstım.ıanın sonuclar o kadar acıki.kocaman bi iş merkezinde kolon kesılmıs bı katta.yani bi katta var digerınde devam etmio.tabıkı iş merkezı denen bısey kalmamıs.bunu bı muhendısın yaptıgı sey olarak dusunmek heralde an acı sey olsa gerek
Paylaş