![]() |
|
||
|
|||||||
Konu : 1999 Deprem Resimleri... |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#21 (permalink) | ||
|
Yeni Üye
|
Hocam çok teşekkürler ya.internette dolaşırken siteyi buldum.Resimler öyle bir anda yakaldım ki tam zamanında.Ben bir öğretmenim ve sivil savunma kulübü danışman öğretmenliğini yürütmekteyim. Bu resimlere gerçekten ihtiyacım vardı.Çok teşekkürler. Ama bunların orijinallerini bana gönderebilir misiniz acaba? Okulumda bir köşe oluşturmaya çalışıyorum. Ben yardımcı olacağınızı düşünerek okulumun adresini yazıyorum. Pazarağaç İlköğretim Okulu Pazarağaç Kasabası Çay/Afyonkarahisar Eğerki bu iyiliği yaparsanız adım Yüksel DEMİR Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. | ||
|
|
|
|
|
#22 (permalink) | |
|
Yönetici
|
Alıntı:
Sayın hocam. Öncelikle ilginize teşekkür ederim. Ama bu resimler alıntıdır. Elimde bunların orjinalleri malasef yok. Resimlerin üzerlerine mouse ile sağ tıklayayıp çıkan menüden "resmi farklı kaydet" yazısını seçerseniz kendi bilgisayarınıza kaydedebilirsiniz. Çalışmalarınız da başarılar dilerim. Saygılarımla.
Bilgi paylaştıkça çoğalır. Lütfen forum kurallarını okuyunuz. Soracağınız soruyu önce forumda arayınız. Bulamadığınız takdirde forumda sorunuz. Teşekkür etmek için lütfen botununu kullanınız.Türkçe karakterler kullanmaya özen gösteriniz. Büyük harflerle konu açmayınız. Açtığınız konular da lütfen kaynak belirtiniz. Forumda Mp3. Crack vb. dosyalar paylaşmak yasaktır. [[[ Mühendis ]]]
| |
|
|
|
|
|
#25 (permalink) | |
|
Konu Yöneticisi
|
Belediye mühendisleri tarafından KONTROL edilen yapıları da görüyoruz..Yapı denetim firmalarının çalışma prensiplerini de görüyoruz....Allah tekrar yaşatmasın haklsınız...
|
|
|
|
#26 (permalink) |
|
Bölüm Yöneticisi
|
Bahsettiğiniz denetimlerin çoğu önceden de vardı, yönetmelikler önceden de depreme dayanıklı idi. Bize depremde bunca kaybı yaşatan rant kavgası içindeki zihniyetler ve mühendisliğin ne olduğunu bilmeyen işin ciddiyetine varamamış şahıslar oldu. Depremden korunmak için yetkili kurumların denetimi yetmiyor malesef, öncelikle yapının ilk adımından itibaren emeği geçen her kişinin kendini denetlemesi gerekiyor. Saygılarımla.........
|
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|