![]() |
|
||
|
|||||||
Konu : Tünel kalıp taşeron ekipleri |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#2 (permalink) |
|
Yeni Üye
|
Isle Ilgili Bilgi
Sn.Ercüment Bey,
Foruma yazmis oldugunuz isle ilgileniyorum ve de teklif vermek istiyorum. Yalniz yapilacak ise ait daha detayli bilgi istemeteyim. Bunlar, yapilacak ise ait projelere, konut adedine ve yapilacak isin hangi firmaya ait oldugunu isin yeri rusyada hangi bolge vb. detayli bilgiler dahilinde teklifimi yollayabilirim.bu bilgileri verecegim mail adresine yollarsaniz sevinirim Calistiracagim personel mesa kokenli olup kendimde mesa imalattan ayrilmayim.Su an Kemerova-Sibirya/ Rusyada calismaktayim.Bilgilerinize Saygilarimla Oksan BUYUKTEPE Insaat Teknikeri [Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için TIKLAYIN...] |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yeni Üye
|
Tünel Kalıp
Sn. Ercüment Bey,
kendi makina ekipmanımızla tünel kalıp işi yapmaktayız. Daha detaylı bilgileri projeler, vaziyet planı vs. bana mail atarsanız sizinde işinize teklif vermek isteriz. Saygılarımla..... Mustafa Burak İspir [Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için TIKLAYIN...] [Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için TIKLAYIN...] |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yeni Üye
|
deltainsaatyapi@gmail.com
OYAK İNSAAT YAMAÇEVLER 700 KONUT PROJESİNDE DEVAM EDEN TÜNEL KALIP İŞLERİMİZ AY SONU BİTECEK ,TURKİYE İÇİN 10 YTL/M2 (KALIP/DEMİR/BETON)
BARINMA 12 YTL/M2, YEMEKDE BİZE AİT OLURSA 13 YTL/M2 İŞÇİLİK ,BİZİM BELİRLEDİĞİMİZ ÜCRETLERDİR...BUNUN DIŞINDA RUSYA İÇİN DAHA KAPSAMLI BİLGİYE İHTİYACIMIZ VAR.PROJE HAKKINDA DETAYLI BİLGİNİZİ BEKLİYORUZ..SAYGILARIMIZLA.... DELTAİNŞAATYAPI [Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için TIKLAYIN...] |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yeni Üye
|
syn Ercüment bey. tünel kalıp;demir türkiye için 9 ytl 16 ytl yurt dışı
yemeksizdir yataksız sade işçilik tel _05352830700 e_posta_ [Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için TIKLAYIN...] saygılarımla.... |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) | |
|
Yeni Üye
|
tunainşaat
Alıntı:
ukrayna.+380934064046 +380956720726...oğuz türkiye.05422083033...köksal [Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için TIKLAYIN...] [Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için TIKLAYIN...] | |
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Yeni Üye
|
merhaba arkadaşlar Türkiye sınrları içinde toplamda 600 konutluk her bir blok 6 katlı ve 24 daireden oluşan anahtar teslim bir tünel kalıp projemiz var tekliflerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum tşk... [Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için TIKLAYIN...]
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Yeni Üye
|
Teklif
TÜNEL KALIP IN DEMİRİNİN BAĞLANMASI,KALIP IN KURULUP BETONUNUN DÖKÜMÜ.M2 FİYATI.18$...
PREKAST.150$ MERDİVEN.[KONVANSİYONEL]350$KAT TÜNEL KALIP VE STATİK PROJELERİNİ İNCELEMEMİZ GEREKMEKTEDİR. [Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için TIKLAYIN...] adresine gönderebilirsiniz.kolaygelsin. |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|