Sevgili arkadaşlar,tanıdığınız ekipler varsa (kalıplı-kalıpsız)Rusya da konut inşaatlarımız var.Teklif almak isterim.
Kolay gelsin.
Ercüment Şeref
Sevgili arkadaşlar,tanıdığınız ekipler varsa (kalıplı-kalıpsız)Rusya da konut inşaatlarımız var.Teklif almak isterim.
Kolay gelsin.
Ercüment Şeref
Sn.Ercüment Bey,
Foruma yazmis oldugunuz isle ilgileniyorum ve de teklif vermek istiyorum.
Yalniz yapilacak ise ait daha detayli bilgi istemeteyim.
Bunlar, yapilacak ise ait projelere, konut adedine ve yapilacak isin hangi firmaya ait oldugunu isin yeri rusyada hangi bolge vb. detayli bilgiler dahilinde teklifimi yollayabilirim.bu bilgileri verecegim mail adresine yollarsaniz sevinirim Calistiracagim personel mesa kokenli olup kendimde mesa imalattan ayrilmayim.Su an Kemerova-Sibirya/ Rusyada calismaktayim.Bilgilerinize
Saygilarimla
Oksan BUYUKTEPE
Insaat Teknikeri
[Yalnızca üyeler linkleri görebilir. ]
OYAK İNSAAT YAMAÇEVLER 700 KONUT PROJESİNDE DEVAM EDEN TÜNEL KALIP İŞLERİMİZ AY SONU BİTECEK ,TURKİYE İÇİN 10 YTL/M2 (KALIP/DEMİR/BETON)
BARINMA 12 YTL/M2, YEMEKDE BİZE AİT OLURSA 13 YTL/M2 İŞÇİLİK ,BİZİM BELİRLEDİĞİMİZ ÜCRETLERDİR...BUNUN DIŞINDA RUSYA İÇİN DAHA KAPSAMLI BİLGİYE İHTİYACIMIZ VAR.PROJE HAKKINDA DETAYLI BİLGİNİZİ BEKLİYORUZ..SAYGILARIMIZLA....
DELTAİNŞAATYAPI
sayın yetkili her türlü referansı verebilirim ararsanız detaylı bilgiyi aldıktan sonra fiyat veririm anlasacağımıza inanıyorum
TELEFON 0532 235 81 07
AHMET AKTAS
İYİ CALISMALAR
[quote=ercumentse;32695]Sevgili arkadaşlar,tanıdığınız ekipler varsa (kalıplı-kalıpsız)Rusya da konut inşaatlarımız var.Teklif almak isterim.
Kolay gelsin.
Ercüment Şeref[/
işçilik
demir kalıp işçilik 20 ytl
05352830700
iyi aksamlar
Tuna inşaat olarak 1985 yılından beri tünel kalıp işi yapmaktayız.şuandada ukrayna ve istanbulda faaliyet göstermekteyiz.sayısız referans verebiliriz.daha ayrıntılı bilgi ile bize dönerseniz,bu işle ilgileniriz.kolaygelsin.
ukrayna.+380934064046
+380956720726...oğuz
türkiye.05422083033...köksal
Paylaş