![]() |
|
||
|
|||||||
Konu : gazbeton ve ytong fiyatları |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) | ||
|
Yeni Üye
|
gazbeton ve ytong fiyatları
merhaba arkadaşlar 2 katlı bir binanın üzerine 3. katı çıkacagım etraftan yıgma tuğla ile yap daha ucuz olur falan dediler ama internette şöyle bir bakındıgımda yıgma tugla ile gazbeton veya ytong kullandıgımda 3 katı fark var yani yıgma tugla 1m2=25 tane gazbeton veya ytong 1m2 =8 tane bu rakamlar ne kadar dogru ben gaz beton veya ytong yaptırırsam bana maliyeti ne olur 1250 tane gazbeton veya ytong a ne ortalama kadar öderim yıgma tuglanın tanesine 0,40 ytl fiyat çekiyorlar gazbeton ve ytong fiyatlarına ulaşamadım yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler | ||
|
|
|
|
|
#8 (permalink) | |
|
Yeni Üye
|
Alıntı:
ytong ların da yuk tasıyıcı ozelligi olanlar vardır... Fiyat ve agırlık olarak oldukca fazladır | |
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Yeni Üye
|
akg gazbeton 75ytl/m3 + kdv muhtelif illerde bayiileri ve fabriklaraı var.
25*60 boyutlarında derinliği isteğe bağlı. gazbeton yaptırırsan izolasyon yaptırmazsın dış cepheye 13.5 lik tuğla kullanmazsın. oradan karın olur. bizim binaların 2780m2 lik cephesi var 25lik gazbeton kullanacaz 52bin ytl masrafı var. tuğladan 11bin ytl kazanıyoruz. 41bin ytl ye mal oluyor nakliye+işçilik hariç. bu konuda yardım isteyenler [Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için TIKLAYIN...] |
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Yeni Üye
|
Ne kadar arasamda inşaatla ilgili güncel fiyatları veren bir adres bulamadım. Hep karşıma çıkanlar kamu kurumlarının resmi birim fiyat listeleri. Bunlarında piyasayla arasında farklar var.
Birim fiyatla ilgili birimfiyat.net [Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için TIKLAYIN...].com ve [Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için TIKLAYIN...].com var. Mühendislere referans olacak güncel fiyatların verildiği siteler biliyorsanız eminim çoğu kişinin dertlerini çözersiniz. |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|