![]() |
|
||
|
|||||||
Konu : Radye Temel Konusunda ( Yardım) |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#13 (permalink) |
|
Konu Yöneticisi
|
Aşağıdaki linktedi anlatımla optimum donatılarınızı belirlemeyi deneyin bir de eğer yine olmazsa temel boyutlarınız yetersiz demektir temelinizi büyütmeniz gerekiyor anlamına gelir bu da ....
İnceleyin Sorularınız olursa memnuniyetle yanıtlarım... http://s7.directupload.net/images/080223/6s3xifs3.gif [Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için TIKLAYIN...] Not: 1_Anlatım yardım menüsünde ya da demolarda anlatıldığı şekilde değildir, ama en son görüşmemizde bu yöntemin de dahil olduğu yeni bir demo hazırlanacağını belirtmişti Mustafa Beyler(Orion yazılım ve teknik destek ekibi üyleri) O yüzden donatı atama yöntemi yanlış değildir hatta radye modellemede bu yöntemi tavsiye ediyorlar ve bir çok kullanıcı ne yazık ki bu yöntemden henüz haberdar değil... 2_yukardaki anlatım çok güzel olmuş bence hazırlayan arkadaşa teşekkür ederiz ellerine sağlık....
Unutmayınız Ki Yorumlarınız Referans Özelliği Taşır Ne kadar bilirsen bil, söylediklerin karşındakilerin anlayabileceği kadardır. Konu Y.Yıldırım tarafından (05-01-2009 Saat 18:46 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to Y.Yıldırım For This Useful Post: | erkanaygoren (06-01-2009) |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|