Konu Kapatılmıştır
6. Sayfa - Toplam 6 Sayfa var
BirinciBirinci ... 4 5 6
Gösterilen sonuçlar: 51 ile 53 ve 53

Konu: PROBİNA ile ilgili sorular & cevaplar

Yeni Üye
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Thanks
    0

kardeş bana orion probina v14 sp4 tam sürümü lazım bulursan sevinirim şimdiden teşekkürler msn adresim gs_sm_omur@hotmail.com gelişmelerden haberdar edersen sevinirim çok acil lazım kolay gelsin

Katılımcı Üye
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Thanks
    0
    sn şahinalp
    probina orion u yeni aldım aslında iyibir sta4-cad kullanıcısıyım ama probinayıda kullanmak istedim.
    ben sadece güçlendirme projesi ve imalatı yapıyorum.
    sizin iyi bir probina kullanıcısı olduğunuz düşüncesi ile sormak istediğim bir soru var
    2 katlı bir yapıyı probinada modelledim zemin katın büyük bir kısmında perdeler var. bu mevcut perdeler lineer kapasite analizi sonucu hepsi gevrek çıkıyor.sonra bu perdelerin beton sınıfını çelik sınıfınıyükselttim kesitlerini artırdım ne yaparsam yapayım gevrek elemandan çıkmıyor.kendileride tatmin edici bir cevap veremediler.
    aynı binayı sta4 de modelledim perdelerin hepsi sünek ve min hasarda çıktı. ben mi hatalı modelliyorum yoksa programdamı problem var.
    Ve ,Vr den çok düşük aslında gevrek olmaması lazım
    selamlar
    uğur oflaz
    www.y-gm.net
    oflaz@y-gm.net

Deneyimli Üye
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Thanks
    66

Alıntı faith Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    V13 de döşeme üzerine ilave noktasal yük girebiliyoruz ama bu yükü nasıl görebiliriz ayrıca hesap raporunda döşeme hesabında bu yükler niye görünmüyor
    yada nasıl görünüyor
    eğer döşeme hesaplarında sonlu elemanlar analizi yapıyorsanız bu noktasal yükleri olduğu gibi etkitir ama sonlu elemanlarla çözüm yapmıyorsanız tekil yükü döşeme alanına bölerek yayılı yüke çevirir ve bu şekilde hesap yapar bunedenle döşeme analiz raporunda gözükmez.

iyi çalışmalar dilerim...

Konu Kapatılmıştır