+ Konu Cevaplama Paneli
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 2 ve 2

Konu: ide kilit problemi

Yeni Üye
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Thanks
    24

ide kilit problemi

merhaba ben inş. müh. son sınıf öğrencisiyim.Proje için hocamdan idenin kilidini aldım.Aldığım kilit lpt girişlere takılabilienlerden.Laptopta kullanmak için çeviriciler olduğunu soyleyenler vardı.aldım denedim kilittten tyanıt alınamıyor hatası veriyor(kullanıdığım çeviriciyi bilgisayar gorüyor).Bu çeviricileri kullanıp veya başka bi şekilde boyle bi kilidi laptobumda kullanailmem mümkünmü.
    Yardımlarınız için şimdiden tesekkürler...

Konu Yöneticisi
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Thanks
    5

Alıntı plnc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merhaba ben inş. müh. son sınıf öğrencisiyim.Proje için hocamdan idenin kilidini aldım.Aldığım kilit lpt girişlere takılabilienlerden.Laptopta kullanmak için çeviriciler olduğunu soyleyenler vardı.aldım denedim kilittten tyanıt alınamıyor hatası veriyor(kullanıdığım çeviriciyi bilgisayar gorüyor).Bu çeviricileri kullanıp veya başka bi şekilde boyle bi kilidi laptobumda kullanailmem mümkünmü.

Yardımlarınız için şimdiden tesekkürler...
    Merhaba

Donanım kilidi, çeviricilerle usb üzerinden çalışmıyor diye biliyorum. Ancak aşağıdaki www.aks.com adresinden hasp'ın son versiyon yazılımını bilgisayarınıza kurup tekrar deneyebilirsiniz. Olmazsa ideYAPI'YA müracat edip paralel port kilidini, usb kilitle değiştirmekten başka seçenek görünmüyor. Bu da 5 versiyon sonrası kilitler için olanaklı oluyor ve sanırım kilit maliyetini sizden temin ederek değiştirme yapabiliyorlar.

+ Konu Cevaplama Paneli