+ Konu Cevaplama Paneli
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 7 ve 7

Konu: karlı havada yoıl tuzlama....!!!!!!!!

Yeni Üye
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Thanks
    0

karlı havada yoıl tuzlama....!!!!!!!!

1. Kışın kar ve buzla mücadelenin yollara verdiği zararları sathi kaplama, asfalt betonu ve beton yollar için, yerüstü-yer altı suları ve toprak için ayrı ayrı araştırınız. Özellikle tuz kullanımının etkilerini inceleyiniz. NaCl yerine kullanılabilecek diğer tuz çeşitleri ve yeni alternatif malzemelerin etki ve maliyetlerini araştırınız.
    yardımcı olursanız çok süper olur.... :/

Konu Yöneticisi A.Gökhan ALPTEKİN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Thanks
    41
    Sorunuz üzerine küçük bir araştırma yaptım ve birçok kaynağa ulaştım ve anladım ki araştırmadan direkt olarak buradan sormak daha kolayınıza gitti...

Unutmayın siz bir Üniversite öğrencisisiniz bu şekilde aldığınız bilginin size hiç bir faydası olmayacaktır araştırma yoluna gitmeyi öğrenmelisiniz...

Herşeye rağmen örnek olmak amacıyla araştırılıp bulunmuş güzel bir tez buyrun:

TIKLAYNIZ

Yeni Üye
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Thanks
    0
    teşekkür ederim.!bana yazdığınız bu cevabı gönül isterdi ki aynı benim gibi üniversite öğrencilerini bu şekilde öğrenmeye zorlayanlar daa okusun ama pek öyle olacağını sanmıorum!!... evet haklısınız böyle bir şekilde edinilen bilgi pek fayda sağlamayacağına bende katılıorum ama ben foruma bu yazıyı yazarken aynı anda bunun içinde araştırıyordum ve bende birçok şey buldum sadece çok yönlü bir araştırma olmaını istemiştim....bu iyi niyetli cevabınız ve verdiğiniz kaynak içinde tekrardan teşekkür ederim..

Yeni Üye
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Thanks
    0
    Valla arkadaşlar bu konuda ben de araştırma yapıyorum yukarıdaki linki zaten bulmuştum da zaraları konusunda bişeyler bulupta paylaşırsanız sevinirim

Yönetici Yard. Volkan Donbaloğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Thanks
    477
    Thanked 1.349 Times in 535 Posts
    Araştırma yapanlarda bulduklarını yazsaya bari Bulduklarınızı verin, bulmadıklarınızı isteyin ki belki sizin gibi ileride bu konuda araştırma yapan kişiye bir faydanız olur Haksızsam haksızsın değin.

Deneyimli Üye
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Thanks
    438
    Alıntı Volkan Donbaloğlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Araştırma yapanlarda bulduklarını yazsaya bari Bulduklarınızı verin, bulmadıklarınızı isteyin ki belki sizin gibi ileride bu konuda araştırma yapan kişiye bir faydanız olur Haksızsam haksızsın değin.
    Haksızsın Volkan Sömürmek varken paylaşım niye yapılsın.

http://www.saltinstitute.org/30.html (Bu kadar çok kaynağa yönlendiren bir site daha bulamazsınız)
    http://www.emseygroup.com/SIF.html(E-posta yollayarak ek bilgi alabilirsiniz)

Uygulamanın karışım oranlarıyla birlikte nasıl yapıldığını öğrenmek isterseniz yollar fenni şartnamesine bakmanız gerekiyor.

Yeni Üye
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Thanks
    0

ARkadaşlar paylaşımlar için teşekkür ediyorum daha fazla link bulduğumda burda paylaşmaktan onur duyacağım . Tekrardan teşekkürler

+ Konu Cevaplama Paneli