![]() |
|
||
|
|||||||
Konu : karlı havada yoıl tuzlama....!!!!!!!! |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) | ||
|
Yeni Üye
|
| ||
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Konu Yöneticisi
|
Sorunuz üzerine küçük bir araştırma yaptım ve birçok kaynağa ulaştım ve anladım ki araştırmadan direkt olarak buradan sormak daha kolayınıza gitti...
Unutmayın siz bir Üniversite öğrencisisiniz bu şekilde aldığınız bilginin size hiç bir faydası olmayacaktır araştırma yoluna gitmeyi öğrenmelisiniz... Herşeye rağmen örnek olmak amacıyla araştırılıp bulunmuş güzel bir tez buyrun: [Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için TIKLAYIN...] |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yeni Üye
|
teşekkür ederim.!bana yazdığınız bu cevabı gönül isterdi ki aynı benim gibi üniversite öğrencilerini bu şekilde öğrenmeye zorlayanlar daa okusun ama pek öyle olacağını sanmıorum!!... evet haklısınız böyle bir şekilde edinilen bilgi pek fayda sağlamayacağına bende katılıorum ama ben foruma bu yazıyı yazarken aynı anda bunun içinde araştırıyordum ve bende birçok şey buldum sadece çok yönlü bir araştırma olmaını istemiştim....bu iyi niyetli cevabınız ve verdiğiniz kaynak içinde tekrardan teşekkür ederim..
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yönetici Yard.
![]()
|
Araştırma yapanlarda bulduklarını yazsaya bari
Bulduklarınızı verin, bulmadıklarınızı isteyin ki belki sizin gibi ileride bu konuda araştırma yapan kişiye bir faydanız olur Haksızsam haksızsın değin.
|
|
|
|
#6 (permalink) | |
|
Deneyimli Üye
|
Alıntı:
Sömürmek varken paylaşım niye yapılsın. [Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için TIKLAYIN...] (Bu kadar çok kaynağa yönlendiren bir site daha bulamazsınız) [Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için TIKLAYIN...](E-posta yollayarak ek bilgi alabilirsiniz) Uygulamanın karışım oranlarıyla birlikte nasıl yapıldığını öğrenmek isterseniz yollar fenni şartnamesine bakmanız gerekiyor. | |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|