![]() |
|
||
|
|||||||
Konu : Baraj İnŞaati Resİmlerİ |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) | ||
|
Paylaşımcı Üye
|
Baraj İnŞaati Resİmlerİ
bir dönem yapımında çalıştığım baraj için hazırladığım sunumundan birkaç resim. incelemenizi tavsiye ederim. [Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için TIKLAYIN...] bilgi paylaştıkça büyür... LINK GÜNCELLİĞİNİ YİTİRMİŞTİR. ÖNCEDEN İNDİREN VARSA VEYA BUNA İLİŞKİN DÖKÜMANI OLAN VARSA PAYLAŞIMI BİZİ MUTLU EDER. Konu Volkan Donbaloğlu tarafından (14-02-2008 Saat 21:58 ) değiştirilmiştir. | ||
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Paylaşımcı Üye
|
Dim Barajı ve HES
Barajın Yeri Alanya - Antalya Akarsuyu Dim Çayı Amacı Enerji,Sulama,Taşkın Koruma,İçmesuyu İnşaatın (başlama-bitiş) yılı 1996 - 2007 Gövde dolgu tipi Önyüzü beton kaplı kaya dolgu Gövde hacmi 4,95 hm3 Yükseklik (talvegden) 123,50 m Normal su kotunda göl hacmi 253 hm3 Normal su kotunda göl alanı ................ km2 Sulama alanı 5312 ha Güç 38,25 MW Yıllık Üretim 122,89GWh Konu merahli tarafından (18-05-2006 Saat 12:40 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yeni Üye
|
[Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için TIKLAYIN...] bu adresten ingilizcem olmadığı için bakamıyorum hiç bir şeye nasıl bakılacağını ve indirileceğini bir arkadaş anlatırsa detaylı şeklde memnun olurum
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) | |
|
Yeni Üye
|
Alıntı:
link çalışmıyor 3gün içinde baraj yapım fotoğraflarını hocaya vermem gerek yardımcı olursanız sevinirim. [Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için TIKLAYIN...] adresime resimleri atarsanız daha çok sevinirim. hoca bu konuyla ilgini puan veriyor. lütfen rica ediyorum gönderin. Konu Volkan Donbaloğlu tarafından (14-04-2008 Saat 11:48 ) değiştirilmiştir. Sebep: mail adresiyle paylaşım isteği yasaktır | |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|