![]() |
|
||
|
|||||||
Konu : su getirme ve kanalizasyon |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) | ||
|
Yeni Üye
|
arkadaslar ben erasmusla yurt dışına cıktım. Burda water supply and wastewater disposal dersi aldım. fakat bu ders hakında bir bilgim yok. lütfen bana su getirme ve kanalizasyon ile ilgili bilgi verebilirmisiniz.ders notları veya internetten sayfa linki gonderiliseniz sevinirim.ben aradım bir türlü bulamadım. simdiden teşekür ederim! e mail da gonderebilirsiniz [Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için TIKLAYIN...] | ||
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yasaklı Üye
|
Arkadaşım bu kitabı edinirsn sana faydası olucaktır.
SU GETİRME VE KANALİZASYON UYGULAMALARI yazarlar : Yrd.Doç.Dr.F.İLTER TÜRKDOĞAN İnş.Müh.KAAN YETİLMEZSOY İÇİNDEKİLER : • Nüfus Hesapları • Düşey ve Yatay Su Toplama Tesisleri • İzale Hatları • Hazneler • Şebeke Sistemleri • Kanalizasyon • Borulara Gelen Dış Yükler ve Tespit Kitleleri • Abaklar ve Ek Çizelgeler • İlave Çizimler ve Detaylar (su vakfı yayınları) iyi çalışmalar... |
|
|
|
| The Following User Says Thank You to inşaat34 For This Useful Post: | kopern (07-05-2008) |
|
|
#3 (permalink) |
|
Uzman Üye
![]()
|
sn sermelo;
Forumda bu konuyla ilgili bitirme tezini yayınlamıs sn Emre Dalgıc ın içme suyu sebekesi ve tasarımı aradıgın konuda yol gosterecegini dusunuyorum.Asagıdaki linkten dosyaya ulasabilirsiniz. [Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için TIKLAYIN...] Alıntıdır.Sn Emre Dalgıc' ın kişisel sitesinden download edilmiştir.Paylastıgı bu bilgi için kendilerine tesekkurlerimi borc bilirim. Saygılarımla... İyi Çalışmalar...
Tesekkur etmek için "tesekkur et" butonunu kullanalım.Forumda mesaj kirliligi olusturmayalım daha kullanılır bir forum için butonu kullanalım... Yapı Mühendisliği, kesin olarak belirlenemeyen yükler etkisinde, özellikleri ancak tahmin edilebilen malzemeler kullanılarak, sadece yaklaşık olarak analiz edilebilen gerçek yapılar yapma sanatıdır. Edward L. Wilson ![]()
|
|
|
|
| The Following 2 Users Say Thank You to M.Kemal VARCIN For This Useful Post: | kemalsonka (04-12-2008), sercan0668 (15-01-2009) |
|
|
#4 (permalink) |
|
Yeni Üye
|
benim bitirme ödevim kentsel altyapı tasarımıyla ilgili yani kanalizasyon, içme suyu veya yağmur suyu toplama kanallarıı ile ilgili bir çalışma yapmam gerekiyor ve sonuçları program haline getirmem gerekiyor. bunu yapabilmem için ise ölü noktalar yöntemi, genetik algoritmalar gibi çözüm yapabileceğim metotları iyi bilmem gerekiyor. elinde bununla ilgili bir proje veya çalışma olan varsa paylaşırsa çok sevinirim. şimdiden teşekkür ederim..
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Uzman Üye
![]()
|
Arkadaslar yukarıda adresini vermiş oldugum dosyanın winrar sifresini vermeyi unutmusum.winrar sifresi [Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için TIKLAYIN...] dur.
Saygılarımla... İyi Çalışmalar...
Tesekkur etmek için "tesekkur et" butonunu kullanalım.Forumda mesaj kirliligi olusturmayalım daha kullanılır bir forum için butonu kullanalım... Yapı Mühendisliği, kesin olarak belirlenemeyen yükler etkisinde, özellikleri ancak tahmin edilebilen malzemeler kullanılarak, sadece yaklaşık olarak analiz edilebilen gerçek yapılar yapma sanatıdır. Edward L. Wilson ![]()
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | |
|
Yeni Üye
|
Alıntı:
| |
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Uzman Üye
![]()
|
Sn Emre DALGIC ın yapmıs oldugu bitirme tezini bilgisayarımdan bulup tekrar upload ettim.Asagıdaki linkten indirebilirsiniz:
[Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için TIKLAYIN...] Saygılarımla... İyi Çalışmalar...
|
|
|
|
| The Following 8 Users Say Thank You to M.Kemal VARCIN For This Useful Post: | bugsbunny (08-11-2008), carlton (24-04-2009), cognito (13-12-2008), firat_23 (21-12-2008), NELEZ (08-11-2008), Nicholai (23-12-2008), selcuklukartalı (22-05-2009), siya_sabah (08-05-2009) |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|