-
Paylaşımcı Üye
Betonarme ile ilgili sorularınızı ve isteklerinizi bu başlıktan sorun.
Betonarme ile ilgili sorularınızı ve isteklerinizi bu başlıktan sorun. Kısa sürede cevap alın.
-
The Following User Says Thank You to i_uyan For This Useful Post:
-
Yeni Üye
Eurocode da Kiris-Kolon-Temel- Doseme hesabi nasil yapilir? Bu konuda elinde dokuman ( ornek olabilir ) olan arkadaslar paylasabilir mi bu dokumanlarini? Ya da kaynak olarak nereden faydalanabilirim?
Herkese iyi calismalar...
-
-
Yeni Üye
saygıdeğer arkadaşlar,
Çok katlı yapılarda çelik yapı ve betonarme yapı arasındaki farkları anlatan bir sunum yapmam lazım.Bana yardımcı olursanız sevinirim.Elinizde döküman veya benzer birşey varsa paylaşırsanız sevinirim.
Saygılarımla.
-
-
Uzman Üye
-
-
Üye
arkadaşlar
ben betonarme tabliye ile kolonların birlikte dökülmesi veya ayrı ayrı dökülmesi ile ilgili bir şartnamemiz varmı arıyorum.
bilen varsa söylesin. sınırlayıcı bir belge varmı yardımlarınızı bekliyorum
-
-
Paylaşımcı Üye
donatı uzunlukları
merhaba
elle proje hesabı yapıyorken donatıları buldum.bunların uzunluklarını nasıl hesaplıyoruz.tşk.
-
-
Yeni Üye
c30 dayanımında lab ortamında kalıp yapıcaz, bunun lab ortamında imkansız oldugunu biliyoruz c30a nekadar yakın değer yakalarsak okadar yüksek puan alıcaz, benim isteğim c30 nasıl yapılır ve hangi organik maddeleri nasıl kullanabilirim????
-
-
Yeni Üye
arkadaşlar merhaba, '' depreme dayanıklı yapı tasarımı nasıl yapılır?göz önünde bulundurulması gereken hususlar nelerdir?acilen bukonuda bilgiye ve kaynaklara ihtiyacım var..yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
-
-
Yeni Üye
betonarme prefabrik yapılar
arkadaşlar elinde betonarme prefabrik yapılar hakkında kaynak olan varmı çok acil ihtiyacım var. hazır sunum olan var ise makbule geçer
-
-
Yeni Üye
arkadaşlar bize betonarme yapıların taşıyıcı sistemlerinin deprem dayanımına etkisi ile ilgili bilgi gerekli... acil...
-