+ Konu Cevaplama Paneli
2. Sayfa - Toplam 2 Sayfa var
BirinciBirinci 1 2
Gösterilen sonuçlar: 11 ile 16 ve 16

Konu: Ahşap yapı sistemleri ve statik hesabı

Yeni Üye
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Thanks
    0

birçok tescilli binanın ahşap+yığma modelleme gerilme gerektiğinde güçlendirme ve detaylı rapor uygulamalarını yapmaktayız çalışma sahamızdır. İlgileniyoruz. osman şengül 0536 983 81 12

Yeni Üye
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Thanks
    0

Alıntı kumpas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ülkemizde ahşap yapıların yaygınlaşmasındaki engel nedir?Bunu anlamakta güçlük çekiyorum...
    bunun en büyük sebebi çimento fabrikalarının elinde bulundurduğu rant çarkıdır. çok zor değildi sorunun cevabı

Yeni Üye
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Thanks
    1

Ahşap Yapıların Statik Hesapları

Ahşap yapılarla ilgili proje konusunda deneyimli olduğunuz ve elinizde örnek projeler olduğu kanısındayım. 25 yıllık proje mühendisiyim çok değişik yapılara tasarımlar ve projeler yaptım. Ne tesadüftür ki 25. yıl plaketimi aldığımın hemen ertesinde meslek hayatımda ilk olarak mimari tasarımı yapılmış ahşap bir çatının hesapları ile karşılaştım. Benim dönemim bilgisayar programları öncesinde elle çözüm statik- bertonarme ( Elverişsizyüklemeler, Biro yöntemleri) ile yetişmiş bir dönem olmasına karşılık böyle bir tasarımla karşılaşmamış olduğumdan İMO yayınları da dahil bu konuda kaynak bulamadım. Yardımcı olacağınızı düşünerek bu maili yazıyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Yeni Üye
    Downloads
    1
    Uploads
    0
    Thanks
    6
    Trabzonluyum ve oradaki evimiz ahşap fakat yeni yapıldığında beton yapılıyor insanlar ahşap yapılar konusunda bilgisiz.

Yeni Üye
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Thanks
    0
    Herkeze merhabalar
    ben orman endüstri mühendisliği bölümü son sınıf öğrencisiyim bitirme tezi olarak 6 kişi 6m2lik model bir yalı baskı ev yapmaktayız.fakat statik hesabı yapma konusunda çok zorlanıyoruz bu konuda bize yol göstericek ve yardım edecek birinlerine ihtiyacıımız var yarımlarınızı bekliyoruz.
    ilginiz için şimdiden teşekkür ederim.bu konuda bana ulaşmak isteyen arkadaşlar elifsakarr@hotmail.com adersine mail atabilirler.

Yeni Üye
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Thanks
    0

Sayın Digg,

50 m2 giriş katı ve 20 m2 tavan arası olan ahşap bir binanın projelendirilmesi ve tanıdığınız bir üretici varsa maliyeti ne olabilir.
    Bina Antalya Olympos civarına kurulacak.

bana cenkmen3@yahoo de veya 0534 298 28 77 nolu telefondan ulaşabilirsiniz.

selamlar

Galip Eroğlu

+ Konu Cevaplama Paneli