-
Uzman Üye
Rusyadaki ahşap yapılardan bir kac resim
Rusyada yapılan ahsap yapılardan bir kac resim ekledim arkadaslar.Benim sahsi dusuncem tabiki dısarıdan cok guzeller ama bazılarının iç goruntusu cokta hos degil.
http://englishrussia.com/?p=1808
Saygılarımla...
İyi Çalışmalar...
-
The Following 5 Users Say Thank You to M.Kemal VARCIN For This Useful Post:
abdurrakib (23-11-2008), beyazenci (16-11-2008), Ç.ÇALIK (21-05-2008), JanSerey (21-05-2008), Y.Yıldırım (21-05-2008)
-
Bölüm Yöneticisi
Açıkçası Banada Dış görünüme verdikleri Özeni iç Görünümde pek yansıtmamışlar gibi geldi .
Bu Bana bir Sözü Hatırlattı
Önemli olan Dış görünüş değil , iç Görünüştür.Ya olduğun gibi görünmeli , Yada göründüğün gibi olmalı ..
Fotoğraflar için Teşekkürler..
Yaşadıklarımdan öğrendiğim bir şey var:
Yaşadın mı büyük yaşayacaksın, ırmaklara,göğe,bütün evrene karışırcasına
Çünkü ömür dediğimiz şey, hayata sunulmuş bir armağandır..
Ve hayat , zorluklarıyla da olsa insana sunulmuş bir armağandır ..

-
The Following User Says Thank You to JanSerey For This Useful Post:
-
Konu Yöneticisi
Ahşap işçiliği gerçekten de övgüye değer..
Binaların dışına gösterilen özen içeriye gösterilememe sebebi belki ihtiyaç olmadığındna olabilri diye düşünüyorum.
Şöyle bir karşılaştırma yaparsak ruslardaki ihtişam düşüncesi yapıyı ilk görülen andan başlıyor şu binaya misafirliğe gittiğinizi düşünsenize..
Bizde ise kendi kültürümüz yapılarımızın içindeki işçilikte daha bir ön plana çıkıyor, bizim bu binalarla aynı tarihe sahip ahşap yapılarımızda haremlik selamlıklarımız, mutfak ile yemek salonu arasında asansör sistemlerimiz gibi kültürümüzden gelen değişik ihtiyaçlarımız çok estetik şekillerde hayat bulmuştur....
Yani şunu demek istiyorum aslında binaların içi sade değil olması gereken oymuş 
İyi çalışmalar...
-
The Following User Says Thank You to Y.Yıldırım For This Useful Post: