+ Konu Cevaplama Paneli
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 10 ve 10

Konu: Su İzolasyonun Da ÜrÜnler

Yeni Üye
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Thanks
    0

Su İzolasyonun Da ÜrÜnler

Yeni üyeyim su izolasyon ürünlerinin doğru malzemenin doğru yerlerde kullanılması gerektiğine inanıyorum.www.teknik-cozum.net Bu forumda sizlerle bilgi paylaşımı yapmaya hazırım
    Konu shakan69 tarafından (30-11-2006 Saat 00:17 ) değiştirilmiştir.

Kıdemli Üye
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Thanks
    3
    Alıntı shakan69 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    işte resimler
    İŞTE resimler demişsin ama hiç bir şey yok ortada

Yeni Üye
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Thanks
    0
    hocam resim nasıl yollanır bulamadım yardımcı olursanız yolluyacağım

Yeni Üye
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Thanks
    0
    Su izolasyonun da sürme çimento esaslı mamüller kesinlikle çözüm değil her zaman en kalıcı ve kesin çözüm bitüm esaslı membran ürünler kesin çözüm sağlar.Yanlız membran uygulamasında uygulama elamanları işin bilincinde olmalı doğru detayı doğru elemanlara yaptırmalı.

Çimento esaslı sürme malzemeler depo ve havuzlarda kullanılır fakat yapıdaki oturma sonucu oluşan çatlaklar sürme malzemeyide çatlattığı için izolasyon özelliğini kaybeder.Bitüm esaslı mamüllerin elastikiyeti oldukca fazla olduğundan yapıdaki oluşan çatlaklar kesinlikle zarar vermez.

www.izolasyoncular.com

Yeni Üye
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Thanks
    0
    Alıntı izolasyonc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Su izolasyonun da sürme çimento esaslı mamüller kesinlikle çözüm değil her zaman en kalıcı ve kesin çözüm bitüm esaslı membran ürünler kesin çözüm sağlar.Yanlız membran uygulamasında uygulama elamanları işin bilincinde olmalı doğru detayı doğru elemanlara yaptırmalı.

Çimento esaslı sürme malzemeler depo ve havuzlarda kullanılır fakat yapıdaki oturma sonucu oluşan çatlaklar sürme malzemeyide çatlattığı için izolasyon özelliğini kaybeder.Bitüm esaslı mamüllerin elastikiyeti oldukca fazla olduğundan yapıdaki oluşan çatlaklar kesinlikle zarar vermez.

www.izolasyoncular.com
    yani anladığım kadarı ile sürme esaslı çimentolu malzemler hiçbir şekilde kesin çözüm teşkil etmez ayrıca likit olduğu için kılcal çatlakları doldurarak tabaka oluşturmaz. bence piyasada çok çeşitli izolasyon malzemesi var ve kullanım alanlarına göre seçim yapılmalıdır. öyleki her hastaya aynı ilacın verilemeyeceği gb 1982 yılından beri piyasaya verdiğimiz üzerinde yılların deneyimi olan ve birçok büyük referansa sahip MOLÜMER PL 03 ÇİMENTO ESASLI LİKİT malzememizden size bir numune gönderebilirim. Ayrıca CNR da yapılan ihlas fuarcılığın düzenlediği, bayilerimizin ve fabrikamızdan yetkililerin bulunduğu İZOLASYON FUARında standımıza bekleriz.Saygılarımla Burçin www.molumer.com

Yeni Üye
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Thanks
    3
    bizede bekleriz o zaman
    www.ortam.biz

Konu Yöneticisi A.Gökhan ALPTEKİN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Thanks
    41
    Alıntı sancos Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bizede bekleriz o zaman
    www.ortam.biz
    Gereksiz bir reklam bence teknik anlamda paylaşımlarınızı bekliyoruz...

Yeni Üye
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Thanks
    3
    Bu site inşaat mühendisleri tarafından kuruldu ve inşaat mühendisliğinde bilgi paylaşımı amacıyla kuruldu. Ama sonradan gördük ki tüm meslektaşlarmız bilgi paylaşamayacak kadar meşgullerdi. SOnrasında da bir başka popiler sitenin gölgesinde kaldı. Umarım ismini söylememde sakınca yoktur (facebook) Ve şimdi bu siteye bakıyorumda... Bu hale gelmesinde emek gösteren tüm herkese sonsuz teşekkürler.....

Yeni Üye
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Thanks
    1
    arkadaşlar uğramaktan keyif aldığım bikaç siteden biride burası.emeği geçen herkese teşekkürler. yalıtım uygulamaları konusunda www.busabyapi.com adresinden malzeme ve uygulamaları hakkında bilgi edinebilirsiz.

Yeni Üye
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Thanks
    2

SAYIN KOCAAGA!!!! verdiğiniz şirketin bilgilerini ve yaptığı işleri inceledim ve su yalıtım işimiz vardı bu şirketle çalıştık gerçekten kaliteli ve işin ehli bir şirket herkese tavsiye ederim arkadaşlar...su ve ısı izolasyonu konusunda uzman bir firma...

+ Konu Cevaplama Paneli