![]() |
|
||
|
|||||||
Konu : Çatı İçi İzolasyon Yardım Lazım |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) | ||
|
Yeni Üye
|
evimin çatısını atelyo olarak kullanıyorum(Zeminde Yürünüyor) ve evimde ısı problemi var ve izolasyon yaptırmam lazım deniyor ilk önçe tavandan başlamak istiyorum evin içinde olmayacağından dolayı çatı içinden olmak zorunda. Dediğim gibi çatıyıda kullanıyorum yani üzerinde geze bileceğim bir zemin izalosyonu ve bu alt kattaki ısıyı yükarı çıkartmaması gerekli bu konu hakkında bilgi ve tavsiyelerinizi bekliyorum. Birde acaba zemine yapıştırıla bilecek hazır kalebodur gibi ısı izalasyom malzemesi (üstüne Şap Gerektirmeyen) varmıdır? | ||
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yeni Üye
|
üstat merhaba
1:zeminin üstünü temizleyerek ısı yalıtım levhalarını (binili olnlardan) zemine boşluk bırakmadan döşemelisin 2: daha sonra filtre sermelisin(diğer adı keçe) 3: çakıl 4: harç 5: döşeme kaplaması burada çakılı iptal edebilirsin ancak rijitliği arttırmak için bu kez de tesviye kalınlığını arttırmalısın tesviye üzerine istediğin herhangi bir kaplama (ahşap parke-laminat parke -seramik- karo) yapabilirsin not: ısı yalıtım malzemelerini xps seçersen daha fazla verim alırsın saygılar |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|