-
Konut Kredisi & Mortgage
Yüksek Katlı Binada Su İzolasyonu
Merhaba arkadaşlar,
Sİzlere bir sorum olacak. Yüksek katlı bir konut binasının bazı katlarındaki sıva çatlakları yüzünden nem rutubet gibi olaylar mevcuttur.Burada ne gibi bir izolasyon önerirsiniz?
Mantolama veya bitümlü malzeme mi seçmeli yoksa başka çözümleri var mı?
-
-
Onur Üyesi
Burada uygulanabilir mi bilmiyorum ama ben bir betonarme su deposundaki kılcal çatlaklardan kaçan suyu depo'nun içi su doluyken, dış taraftan Sika MonoPlug denen bir malzemeyle önlemiştim. Yalnız imalat sırasında, çatlaklarda suyla temasının olması lazım. Suyun menbaına doğru kristalleşerek sızıntıyı önlediğini anlatmışlardı bana.
Burada uygulanabilmese bile aklınızda bulunsun çok kolay uygulaması ve kesin sonucu olan bir malzeme.
Geçen sene 5 kiloluk plastik kovalardaki fiyatı 25 ytl. idi.
http://www.sika.com.tr/pdf/products/sikamonoplug_tr.pdf
Konu celalsungu tarafından (19-04-2008 Saat 13:20 ) değiştirilmiştir.
-
The Following User Says Thank You to celalsungu For This Useful Post:
-
Yeni Üye
çok kolay tatbik edilebilen kesin çözüm bulabileceğiniz malzemeler mevcut sorunu olan arkadaşlar iletişim bilgilerimde mail adresim var iletişime geçebilirler.
-
Yetkileriniz
- Konu Acma Yetkiniz Yok
- Cevap Yazma Yetkiniz Yok
- Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
- Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
Forum Kuralları
Paylaş