![]() |
|
||
|
|||||||
Konu : Su sarnıcı izolasyonu? |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) | ||
|
Yeni Üye
|
Arkadaslar herkeze selam. Asagı yukarı 100 tonluk su sarnıcım var, takriben 140 m2 malzeme kullanıcagım biyer. Kaba ve ince sıvasını yaptım. Son olarak izolasyon malzemesi kullanıcam ama karar veremedim. Ceresit'in sütlü bi malzemesi var ve Sika'nın cok guzel bi malzemesi var. Ama sika daha pahalı. Bunlardan veya bunların dısında ne tavsiye edersiniz? ( Depo bodrum katta, yani ısık almayan bi yerde, yosunlasma yapmaz zannediyorum ). | ||
|
|
|
| The Following User Says Thank You to ozenyapı For This Useful Post: | karamese57 (03-04-2008) |
|
|
#4 (permalink) |
|
Yeni Üye
|
Benim tavsiyem YKS Masterseal 525, çift bileşenli sürme izolasyon malzemesi.. 3 kat sürülerek uygulanir, yaklasik olarak m2'ye 3,5 - 4 kg kadar harcanir.. liste fiyatı üzerinden 4,5 YTL gibi kg maliyeti vardir.. 1 setin maliyeti yaklasik 150 YTL gibi ve o setle 3 kat sürdügünde yaklasik 8-10 m2 yere uygulayabiliyorsun..
Biz hazirladigimiz su depolarinda bunu uyguluyoruz ve cok cok iyi sonuc aldik simdiye kadar, kesinlikle.. Bu işte uygulayacak usta cok onemli işi bilmesi we surme izolasyon uygulamadan önce su deposu içerisinde ince ve kalın tamir harcı kullanarak pürüzleri, çukurları ortadan kaldırması köşelerde güzelce pah yapması gerekir.. Bi de reklam: Firmamız her türlü izolasyon uygulama işini itinayla yapmaktadır ) 0530 462 43 95 Mert ASLAN |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|