para para para
para varsa herşey oluyor
ne parası hepsi akıl - mantı - zeka
''para akıl mantık zeka'' dersek daha iyi olur galiba
Resimde çok belli olmuyor ama araç kaaldırma çubuğu yerine döşeme sistemi daha ilginç geldi bana.her bir araç için ayrı.diyafram yok.araçlar tek sıra konmuş otoparktan ziyade araç teşhir binası gibi.
hesapları görmeden bir şey demek tabiki mümkün değildir aslında ama sanki peryodu büyük bir binaya benziyor(çerçeve sistem-diyaframın yokluğu).belkide sismik olarak aktif bir bölgede yapılmamıştır.
deprem olmasa şu meslek ne kadar da kolay olurdu![]()
Volkan Donbaloğlu (20-04-2008)
VW hayranı ve bir tanesinin de sahibi olarak ben yapıdan çok arabalara hayran kaldım. Yapı sizin olabilir :P
Matrix filminden esinlenmiş arkadaş.
Yapı ile ilgili olarak, ne parası ? akıl mantık denmiş arkadaşımız. Ona kızdım. Türkiye de;
İyi yönetim
İyi eğitim
Ülkesine bağlılık
Teknolojiye verilen önem artsa....
bu yapıda ne ? çok daha güzellerini yaparız, yaparım. Önemli olan "Çalışmak"
VW Autostadt
Almanyanın kuzeyinde Wolfsburg kentinde bulunun yapı günlük 5,500 kişilik ziyaretçi sayısı ile dikkat çekmektedir. Car Tower, transparan ve silindirik bir biçimde 48 metre(150 feet) yükselmiş. Yapının kanımca en büyük özelliği içerisinde bulunan asansör ile içerisinde bulunan araçların tayinini yapabilmesidir. Hemen yanında bulunan VW fabrikasından çıkan araçlar robot kol ile boş depolara nakil edilip müşterilerini beklemektedir. Müşteri sipariş verdikten sonra 400 araç kapasiteli 20 katlı kule, seçilen aracı müşteriye yine aynı şekilde asansör ile ulaştırmaktadır.
Teşekkürleriniz paylaşımcıları teşvik eder, pekala sizde teşekkür ederek paylaşım yapabilirsiniz...
Resimler hakkında siz değerli meselektaşlarımdan bilgi, yorum, olumlu, olumsuz eleştiri almaya her daim hazırım. iyi günler dilerim...
Bu mesleği ilerilere taşıyabiliriz!
Teşekkürleriniz paylaşımcıları teşvik eder, pekala sizde teşekkür ederek paylaşım yapabilirsiniz...
Biz bunu Türkiye'de yapar sonra özelleştirirdik![]()
Böyle bi proje güzel gitmiş Almanya sokaklarına... Eee türkiyede olsa türk araba firması bizde de olur dimi xP
O yapı Türkiyede olsa, önce oraya kamyon alınır mı alınmaz mı tartışması yapar, veya asansörü bozulunca 3 ay o arabaların oradan inmesi için yazışma yapılmasını beklerdik,sonra da muhtarlıktan alınacak ikametgah ilmuhaberi ve 2 adet resimle müracaatımızı talep ederlerdi
Bir de : Asansör kenarında herhangi bir korkuluk vs gibi koruma da alınmamış.Demek ki otomobil sahibinin parketmesine müsaade edilmiyor. Otopark görevlisi kendisi parkediyor ! -Herhalde -Yoksa olabilecekleri insan düşünmek bile istemiyor.
Konu zamora tarafından (24-08-2008 Saat 12:51 ) değiştirilmiştir.
Dünle beraber gitti cancağızım, ne kadar söz varsa; düne ait. Şimdi yeni şeyler söylemek lazım.”
Paylaş