![]() |
|
||
|
|||||||
Konu : Büyükçekmece - Albatros |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) | ||
|
Yönetici Yard.
![]()
|
İstanbul'daki en sevdiğim yer, yaşadığım yer, huzur bulduğum yerdir Büyükçekmece. Albatros restaurant dır. Pek işlek değildir ama eşsiz bir yerdir. Denizin ortasına yapılmıştır ve şahane bir mimariye sahiptir. Hani denir ya "Türkiye'de böyle yapılar bulunmaz" olanlarında kıymeti pek bilinmez, kimsenin haberi bile olmaz. Buyrun elimdeki resimler.Resimleri 500*333 boyutlarında koydum. Daha büyük halleri var isteyen olursa yollayabilirim. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Konu Volkan Donbaloğlu tarafından (28-10-2008 Saat 02:50 ) değiştirilmiştir. | ||
|
|
|
| The Following 3 Users Say Thank You to Volkan Donbaloğlu For This Useful Post: |
|
|
#3 (permalink) |
|
Yönetici Yard.
![]()
|
burada yaşıyorum diye demiyorum ama trafik derdi de yoktur, kalabalık derdi de, her taraf tertemizdir,orada yaşayan insanı da iyidir, istanbul a pek benzemez... Şu sahilin her noktasında bir anım vardır.
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|