National Geographic ve Discovery Channel kanallarında "Mega Structures" ve "Extreme Engineer" adı altında çok şahane şeyler yayınlanıyor. Bunlardan bazılarının TV çekimleri var. Bu TV çekimleri telif konusunda herhangi bir sorun teşkil etmiyor. Çünkü bir kişi izlediği programı kaydetme hakkı her zaman vardır radyodan müzik kaydı gibi. DVD lerinden kopya olmadığından burada paylaşılmasında bir sorun görmüyorum.
Benim sizlere vereceğim linkler Torrent linkleri. Torrent in en büyük avantajı Rapidshare'daki gibi parça parça, modemi resetleyerek indirmenize gerek kalmıyor. Durdurup yeniden başlatma avantajınızda var. Bilmeyenler için kısaca özetleyeyim;
i)Torrent bir site değildir. Bir paylaşım ağıdır. Limewire,e-Mule gibi bir paylaşım programıdır ama yöntemi farklıdır.
ii)Torrent'den dosya indirmek için bu linkleri açabilecek programlara sahip olmanız gerekir. Örneğin;
Flashget
iii) Daha sonra verdiğim linklerin üzerine çift tıklayıp indirme işleminize başlıyorsunuz.
Eklediğim linklerdeki tüm videolar İngilizce dir. Download hızı o dosyayı paylaşanların oranında çoktur. Çok popüler olmadıklarından yavaş inebilir. Buldukça eklerim buraya. Ben hepsini indirdim. Hiçbirinde sorun yok.

LinkBack URL
About LinkBacks

Alıntı

Paylaş