gözlerime inanamadım gercekten ya..bu nasıl bi değişim..ki bu kadar kısa bi sürede..helal olsun valla kutluyorum yapımda emeği gecen elemanları..
gözlerime inanamadım gercekten ya..bu nasıl bi değişim..ki bu kadar kısa bi sürede..helal olsun valla kutluyorum yapımda emeği gecen elemanları..
yaw ne denilebilinirki ... :![]()
Petrol = para = İşte sonuç ortada. Para bu işte...
Bilgi paylaştıkça çoğalır.Lütfen forum kurallarını okuyunuz.Soracağınız soruyu önce forumda arayınız.Bulamadığınız takdirde forumda sorunuz.Teşekkür etmek için lütfenbotununu kullanınız.
Türkçe karakterler kullanmaya özen gösteriniz.Büyük harflerle konu açmayınız.Açtığınız konular da lütfen kaynak belirtiniz.Forumda Mp3. Crack vb. dosyalar paylaşmak yasaktır.[[[ Mühendis ]]]
money talks...
Sadece ama sadece para...
sadece para değil, birazda kafa var adamlarda. büyük riske girip palmiye adalarını yapıyolar. proje tutarsa kazanacakları parayı tahmin bile edemiyorum. adamlar diğer petrol zegini ülkeler gibi parayı yatırmadılar, degerlendiriyolar.
muendis Nickli Üyeden Alıntı
Aynen katiliyorum, elbetteki paranin da onemli bir fonksiyonu var ama diger petrol zengini ulkelerde ne yazikki bu tur bir gelisme yok. Irak, Venezuella, Iran... Durumlari ortada... Birazda parayi dogru kullanmasini bilmek lazim... Ayni seyler ulkemiz içinde geçerli... Hos çok fazla petrolumuz yok ama genede oldukça zengin kaynaklari olan bir ulkeyiz.... Yillardir kotu yonetilmemize ragmen hala ilerliyoruz bide Dubai gibi iyi yonetilsek neler olur bilemiyorum...
Saygilar...
tek kelime ile çag atlamiş harbi bu kadar oldugunu bilmiyordum
kelimeler kifayetsiz kaliyor bu manzaranin karşisinda 14yılda şehir kurulmuş.
Bizse bir binayı 14 senede yapiyoruz.
![]()
Paylaş