![]() |
|
||
|
|||||||
Konu : Beşiktaş'ta sahildeki çay bahçeleri yıkıldı |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) | ||
|
Yönetici Yard.
![]()
|
Beşiktaş'ta sahildeki çay bahçeleri yıkıldı 2 Haziran 2008 DHA Beşiktaş sahilinde Başbakanlık ofisi yanında bulunan 2 çay bahçesi yıkıldı. İstanbul büyükşehir Belediyesi'ne bağlı zabıta ekipleri tarafından sabah saat 05.30 sıralarında Beşiktaş sahilindeki 2 çay bahçesinin yıkımı gerçekleştirildi. Yıkımın ardından bir büfe çalışanı, yıkılan büfenin üzerine çıkarak Türk bayrağı açtı. Büfe çalışanları ve vatandaşlar, "Başbakan'a oy topladık, karşılığı bu mu olacaktı" diye Başbakan'a tepki gösterdi. Yıkımdan önceki akşam kameralara konuşan işletme sahiplerinden Halil Aykutlu, yıkım kararına bir anlam veremediklerini söyleyerek, "Buranın kapanması söz konusu değildi, cuma günü zabıtalar buraya gelerek muhtarlığa tebligat bıraktıklarını söyleyip pazar günü sabaha karşı yıkım olacağını söyledi. Sayın Başbakan burada kimseye zarar verilmeyeceğini söylemişti. Bu durumdan Başbakanımızın haberinin olduğunu sanmıyorum. Bu alanın birilerine peşkeş çekilmek için yıkılacağını düşünüyorum" diye konuştu. Kafenin müşterileri ise senelerdir boş vakitlerinde bu kafeye geldiklerini söyleyerek, kafenin yıkılmasını istemediklerini söylediler. Bu arada kararın Başbakan'ın güvenliği amacıyla alındığı iddia edildi. Fotoğraf: Hasan Örnekoğlu
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Bölüm Yöneticisi
|
ÜZüldüm Gerçekten Sahilde bir Başka oluyordu Çay keyfi
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yönetici Yard.
![]()
|
Ben çay içmek için sırf B.çekmece den Beşiktaşa geldiğimi bilirim tek başıma. Milyon anım vardı, hepsi uçup gitti. Çok üzüldüm çok.
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|