-
YAPI DANIŞMANI
Konu SerMimar tarafından (08-12-2007 Saat 23:35 ) değiştirilmiştir.
-
-
Arada sadece bir yol var.Yolun bir tarafı Ataköy öteki tarafı Şirinevler. Sanki bambaşka iki ülke. Her şeyi farklı, sadece şehirleşme değil, insanları da çok farklı. Ruhum daralıyor bu resimleri gördükçe. İki resim arası milyon fark...
-
-
Katılımcı Üye
-
-
Paylaşımcı Üye
ilginç olan bir şey daha..
-
-
Yeni Üye
merhaba ben ataköy ve şirinevlerdeki yerleşmeyi inceleyen bir proje yapıyorum.projede yerleşmeye bağlı olarak orada yaşayan insanların sosyal hayatlarını inceliyorum.yardımcı olursanız sewinirim..=)
-
-
Tabi yardımcı olurum. Size ilk tavsiyem, iki bölgeye de farklı günlerde gidip en ücra köşelerine kadar gezmeniz olacak. Bir gün Ataköy de yaşayan birisi gidip sabah akşam orada dolaşın, bir gün de Şirinevler de. Hep merkezde bulunmayın iç kesimlere de gidin. İnsanlar neler yapar bir bakın.
-
-
Yeni Üye
ilginç olan bi taraf herzaman diğer tarafa geçmek ister sanki onun için çalışır...şehir planlaması ve altyapının önceden yapılmamasının sonucları insan paranın dondugu yere yakın olmak ister...
-
-
Yeni Üye
gittim orada bulunan halka anketler yaptım şirinevlerdekiler kültürden ve sosyal etkinliklerin azlığından şikayetçi olerken ataköydekiler cewap wermeye gerek bile görmedi....sizce başka neler yapabilirim???
-
The Following User Says Thank You to nerqis For This Useful Post: