![]() |
|
||
|
|||||||
Konu : Caterpillar Handbook |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) | ||
|
Paylaşımcı Üye
|
CATERPİLLAR markasına ait tüm iş makinelerinin teknik datalarını bulabileceğiniz bir kitap işinize yarayacağını umarım. [Linkleri görebilmeniz için üye olmanız gerekmektedir. Üye olmak için TIKLAYIN...] | ||
|
|
|
| The Following User Says Thank You to merahli For This Useful Post: | AYKON (09-04-2008) |
|
|
#3 (permalink) |
|
Paylaşımcı Üye
|
2. el makine siteleri var google da "2. el makine" yaz firmaların sitesini göreceksin, orda birçok firmanın elindeki makinelerini fiyatlarıyla görebileceksin %10 pazarlık payı olur (en fazla) onu düş fiyattan, bu değeri nasıl şimdiki değere çevirebilirsin amortisman yüzdeleri var bak kitabın içinde o yüzdeyi mevcut değerle çarp ekle fiyata aşağı yukarı 0 saat makine değerini yakalarsın. kolay gelsin...
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yönetici Yard.
![]()
|
Bildiğim kadarıyla dosya Winrar ın yeni sürümüyle sıkıştırılmışsa eski winrar sürümleri bu dosyayı açmakta sorun çıkarabiliyor. Eskiden başıma gelmişti, yeni sürümü yüklediğim gibi dosya açılmıştı. Bence yeni sürüm winrar yükleyin tekrar deneyin. Siz dedikten sonra dosyayı tekrar indirdim herhangi bir sorun yok.
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yönetici Yard.
![]()
|
Link yenilenmiştir. Aşağıdaki bağlantıdan indirebilirsiniz. Kolay gelsin;
http://rapidshare.com/files/17542585...r_Handbook.rar
|
|
| The Following User Says Thank You to Volkan Donbaloğlu For This Useful Post: | ysfdurgut (13-05-2009) |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|