+ Konu Cevaplama Paneli
3. Sayfa - Toplam 4 Sayfa var
BirinciBirinci 1 2 3 4 SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 21 ile 30 ve 31

Konu: Oskara Aday Hatalı İmalat..!!

Yeni Üye
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Thanks
    1

m. kemal varcan kardesıme katılıyorum... ama bızlerdede hatalar war turkıyenın egıtımını hepımız bılıyoruz derslere gırmeyız ama herzaman ımzamız atılır sınavlardanda kopya vs yada 1 hafta once baslarız calısmaya bız turkler ısın kolayına kacmayı sevıyoruz hocam benım dedem de usta adam plansız projesiz ew yapmıs 40 yıldır ayakta ben kusur bulamadım acıkcası

Yeni Üye
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Thanks
    0
    hesap kitap tutyorsa neden olmasın

projesi bu sekilde yapıldıysa

veyahut

kullanım amacı nedir bu binanın
    ne amaçla kullanılacak

yada
    sahiden ustanın
    yoksa müthaititn mi zorlaması
    neden böyle imal edildigi belli degil

yargısız infaz yapmayalım

ama bir daha karsımıza böyle bir olay gelirse tedbirlerimizi almalıyız

bu da bize ders olsun

Kıdemli Üye
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Thanks
    84
    Cidden yazık ! Hem kim tarafından yaptırıldığı ve ya yaptırıldıysa. Ben bunun projeli bir yapı olduğuna da inanmıyorum.

Üye
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Thanks
    9
    arkadaşalr bence çok ağır eleştiriyoruz ne var yani belki denetçi arkadaşımız o gün dalgındı özel sorunları olabilir önemli olan tüm bina boyunca simetrinin bozulmadan aynı hataya devam etmek ki bence bu arkadaş bunu sağlamıştır.

Yeni Üye
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Thanks
    0
    bunlara helal olsun walla

Yeni Üye
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Thanks
    8
    Alıntı e.y82 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşalr bence çok ağır eleştiriyoruz ne var yani belki denetçi arkadaşımız o gün dalgındı özel sorunları olabilir önemli olan tüm bina boyunca simetrinin bozulmadan aynı hataya devam etmek ki bence bu arkadaş bunu sağlamıştır.
    Hayır, bence siz yanlıyorsunuz ki nedenini açıklayayım:
    Eğer biz "belki şöyle olmuştur, belki böyle olmuştur" dersek bunu yapan insan(lar)ın eline bir koz, bir savunma vesilesi vermiş oluruz. Hatayı en ağır şekilde eleştireceksin ki bunu yapan kişi utancından yerin dibine girsin ve bir daha çıkamasın, aksi halde bir marifet yaptığını zannedecek, belki aleride aynı hatayı tekrar yapacak ve o zaman da yaptığını normal görerek " ben daha önce de böyle yaptım kimse bişey demedi, bu da doğrudur" diyecek. Yanlışın göreceliliği olmaz, hele insanın altına kafasını soktuğu, bütün hayatı boyunca çalışıp didinip kazandıklarını yatırdığı; canını emanet ettiği bir binada yapılan bir hata (artık nasıl hataysa) hoş görülemez. Bu da benim görüşüm.

Yeni Üye
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Thanks
    3
    çok fena

Yeni Üye
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Thanks
    1
    Toprak buradaki hata hemen yakınında kolon varken saplama kiriş yapılması yani burda aks kacıklıgı var ancak sunu belirtmek isterim.Herkes hatanın meslektaslarımızda oldugunu dusunuyor.Pesin yargı yerine biraz objektif dusunsek?
    Belki bu bina kacak yapılan ve ustaya emanet edilen bir bina.Neden on yargıda bulunuyoruz kii?Burası turkiye arkadaslar eline keseri civiyi alan usta oluyor.Bunun onune gecemezsek ve zaten usta basında gerek yok bakmaya dersek bu gibi bircok orneklerle karısılasırız.Saygılarımla...
    kesinlikle size katılıyorum bunu yapan bir mühendis olmaz...yada olmasını düşünmek istemiyorumm...bence usta geçinen amelelerin işidir...

Katılımcı Üye
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Thanks
    13
    bu binayı yapan arkadaşın elini sıkmak isterdim bir insan mesleğini bu kadar mı kötüye kullanır bu kadarmı denetimsiz iş yapılır şaşıyorum.bunu yapan meslektaşımız olmayabilir ama bir kontrol mekanızması olması lazım yapı denetimdede inşaat mühendisleri çalışıyo biliyorsunuz halleri harap projeci arkadaşta hiç mi merak edip kontrol etmemiş. bence hemen ustalara suç atmamak lazım onların başında durupta kontrol etmeyenler bence gerçek suçlu böyle giderse türkiyede daha çok durduk yere göçen binalar ve bir sürü gözü yaşlı insanlar olur
    Konu hakan.ins tarafından (04-08-2008 Saat 14:39 ) değiştirilmiştir.

Yeni Üye
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Thanks
    8

Gerçektende mühendislik okumayada gerek yok bunun için

+ Konu Cevaplama Paneli